ArticoleLiga 2

FC Arabs face spectacol în disputa cu Tunari și urcă pe podiumul Ligii a II-a Seria 1

FC Arabs a făcut spectacol, luni seară, în partida contra celor de la FC Tunari, pe care i-au învins cu 9-4 și au obținut astfel primele puncte din noul sezon al Ligii a II-a Seria 1.

Învinsă în prima etapă cu 7-4 de PSG Pantelimon, FC Arabs a avut o primă repriză senzațională în fața celor de la Tunari, pe care și-au adjudecat-o cu scorul de 5-0.

Abdullah Sami s-a distrat în prima repriză cu apărarea adversă și a reușit să marcheze de nu mai puțin de patru ori, în minutele 3, 6, 12 și 17, pentru ca scorul pauzei să fie stabilit de Safia Ammar, în ultimul minut al reprizei.

Debutul părții secunde a fost mult mai echilibrat, iar FC Tunari a reușit să puncteze pentru prima dată pe tabelă în minutul 28, prin Gheorghe Daniel. FC Arabs a replicat însă imediat, iar Mahagna Muhammad a refăcut diferența de cinci goluri după doar un minut, pentru ca Safia Ammar să ducă scorul la 7-1 la jumătatea părții secunde.

În ciuda diferenței de pe tabelă, ultimele cinci minute ale partidei au fost extrem de intense, marcându-se de cinci ori. Safia Ammar (min. 36) și Ukeh Peter (min. 38) au dus-o pe Arabs la cota 9, pentru ca ultima impresie să le aparțină băieților de la FC Tunari, care au stabilit scorul final grație reușitelor semnate de Spiridon Cristian (min. 35), Gheorghe Dan (min. 39) și Stan Aurel (min. 40).

S-a terminat FC Arabs – FC Tunari 9-4, iar Arabs obține primele ei puncte din acest sezon și urcă până pe podiumul Ligii a II-a Seria 2, în timp ce FC Tunari e pe 5, grație succesului din prima rundă.

Articole similare

Close