ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Mia San Mia și Extratereștrii 2006 au câștigat primele meciuri ale sezonului Ligii Prieteniei Timișoara

Liga Prieteniei Timișoara a debutat extrem de promițător joi seara, cu două partide spectaculoase și interesante disputate pe terenul Nefer Prod.

Mia San Mia și Viola Timișoara au deschis sezonul Ligii Prieteniei Timișoara cu un veritabil festival de goluri, în care s-a marcat de nu mai puțin de 12 ori.

După o primă repriză nebună, încheiată nedecis, cu scorul de 4-4, Mia San Mia a rupt echilibrul în partea secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 3-1, pentru a se impune în final cu 7-5.

Latcu Alin, cu 4 reușite, și Sinerdoni, cu un hat-trick, au fost eroii care le-au adus celor de la Mia San Mia cele 3 puncte puse în joc în meciul de deschidere al sezonului.

Al doilea duel al serii a fost cel dintre Juventus Timișoara și Extratereștrii 2006, o dispută mai dezechilibrată decât prima, dar la fel de spectaculoasă.

Extratereștrii 2006 au dominat ambele reprize și, după ce au intrat la cabine cu avantaj de două goluri, scor 3-1, au reușit să se impună cu un categoric 7-3, grație reușitelor semnate de Oresteanu (3), Toma (2), Sorca și Bronț.

Înscrierile continuă în Liga Prieteniei Timișoara

Odată cu disputarea acestor două jocuri, Liga Prieteniei Timișoara a ajuns la sezonul cu numărul 2, după ce în prima ediție a fost organizată o cupă, din cadrul căreia a participat la Superliga Ligii Prieteniei formația LPS Mav Timișoara, care a jucat finala pentru marele premiu de 5.000 de euro, fiind învinsă însă de Omar Sales Brașov la penalty-uri.

Cei care doresc să se înscrie în cadrul Ligii Prieteniei Timișoara o pot face în continuare la numerele de telefon 0725.013.749 sau 0734.183.023.

Perioada de desfășurare a Ligii Prieteniei Timișoara va fi 19 aprilie – 07 iulie 2017, iar partidele se vor disputa în zilele de miercuri sau joi, pe terenul de joc Nefre Prod, între orele 17.00 și 19.30.
Primele două echipe din campionat și prima echipa din Cupa Ligii Prieteniei Timișoara vor primi drept de participare gratuit în cadrul Superligii Naționale din București, ce se va desfășura în perioada 14-16 iulie 2017.
De asemenea, echipele beneficiază și de echipamente subvenționate în limita a 50 persoane.
Câștigătoarea Superligii Naționale încasează marele premiu de peste 5.000 de euro și are drept de participare la EFL – European Friendship League, unde va înfrunta campioanele altor 7 țări.
Totodată, echipele primesc participare gratuită pentru FOT – Friendship Open Tournament din Albena 2017.

Articole similare

Close