Articole

One man show marca Niculae Mihai in F.C. Lopatarii – F.C. Scanteia 11-3, 7 goluri marcate pentru mijlocasul Lopatarilor!

Aseara, pe terenul din Agronomie, F.C. Lopatarii porneau favoriti in duelul din Liga III Seria 1 cu F.C. Scanteia. F.C. Lopatarii, liderul seriei cu 3 victorii din tot atatea partide disputate, intalneste locul 5 in campionat, F.C. Scanteia. Un test dificil pentru baietii de la Scanteia impotriva unei formatii cu un atac excelent pana in momentul acesta, 29 de goluri in 3 partide.

Atacul celor de la F.C. Lopatarii despre care discutam, si-a facut treaba si in acest duel, goluri multe marcate de ei in fiecare meci de cand s-au infiintat la Liga Prieteniei si pana in prezent. In minutul 6, mijlocasul echipei Lopatarii, Niculae Mihai, deschide scorul si isi anunta o evolutie fantastica in acest meci. Imediat dupa acest gol vine golul de 2-0 marcat de Vasilescu Ioan in minutul 7. In minutul 9, ambele echipe marcheaza cate un gol, F.C. Scanteia prin Toba Razvan iar F.C. Lopatarii prin Vintila Andrei, scor 3-1. Niculae Mihai face 4-1 in minutul 11, din acel moment fiind clar cine conduce ostilitatile pe teren. F.C. Scanteia incearca revenirea prin cele doua goluri marcate de Toicionu Daniel din minutele 14 si 16, echipa lui fiind la doar un gol distanta de egalare. Acest lucru nu se produce deoarece F.C. Lopatarii marcheaza inca 3 goluri pana in pauza in minutele 17,18 si 19 prin Vintila Andrei, Vasilescu Ioan, respectiv Niculae Mihai, hattrick pentru el in prima repriza. Scorul pauzei 7-3 pentru F.C. Lopatarii.

In repriza secunda avem un one man show, Niculae Mihai facand spectacol cu inca 4 goluri in dreptul sau, fara ca echipa lui sa primeasca vreunul in aceasta parte a meciului. In minutele 20, 26, 30 si 37, jucatorul celor de al F.C. Lopatarii face 11-3 si inchide tabela dupa o evolutie remarcabila in acest meci. Victorie si 3 puncte castigate lejer pentru formatia Lopatarilor, o continuare a evolutiilor excelente din primele 3 partide, acum ajunsi la 40 de goluri in 4 meciuri, o medie de 10 goluri pe meci.

 

Articole similare

Close