Articole

„Bătrânii” i-au spulberat pe „tineri” în duelul generațiilor: Old Boys – New Boys 9-2

Joi, de la ora 20.00, pe terenul din Agronomie a avut loc în Liga a II-a Seria 1 un adevărat duel între generații, cel puțin dacă e să ne luăm după numele celor două combatante: Old Boys și New Boys.

„Bătrânii” au avut câștig de cauză, spulberându-i pe adversarii lor mai „neexperimentați” cu un neverosimil 9-2, după două reprize cu desfășurări aproape identice.

Omul meciului a fost Barbu Adrian, care a reușit o „manita” pentru Old Boys. De altfel, el a și deschis balul în minutul 5, recidivând după doar două minute, astfel că în minutul 7 scorul era 2-0.

Costea Daniel a făcut 3-0 în minutul 12, iar Sabir a redus din diferență patru minute mai târziu, dar golul acestuia s-a dovedit doar un foc de paie, același Barbu Adrian stabilind în minutul 19 scorul pauzei, 4-1.

„Bătrânii” și-au continuat ofensiva și în repriza secundă, când au marcat prin Costea George (’25), Ilinca Cristi (’36) și Barbu Adrian, (’32 și 37), în timp ce Diaconescu Mihai a mai spălat din onoarea celor de la New Boys.

Ultimul cuvânt le-a aparținut însă tot celor de la Old Boys, care au stabilit scorul final, 9-2, cu un minut înainte de ultimul fluier, prin Bărbulescu Adrian.

În urma acestui rezultat, Old Boys a urcat până pe locul 14, în timp ce New Boys ocupă poziția a 18-a și simte tot mai puternic aerul Ligii a III-a.

Articole similare

Close