ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Sporting București trece pe primul loc în Play-Out, după victoria cu 4-2 în partida cu FC Colentina!

Cel mai așteptat meci din Play-Out, a fost acesta dintre locurile 1 și 2, ocupate de Colentina, respectiv Sporting București. Un duel cu miza primului loc din a doua jumătate a Ligii 1, între două echipe despărțite doar de 3 puncte în clasament. Golaverajul o avantaja pe Sporting, iar în aceste condiții, o simplă victorie la un gol diferența era suficient pentru a trece pe primul loc.

Oaspeții și-au exprimat clar dorința de a ataca încă din primul minut, iar asta a adus câteva ocazii mari de a înscrie. Colentina a avut noroc cu bară pe debut de partidă, început bun pentru Sporting. Inteligența numărului 6, Gavrilă Ionuț, a adus deschiderea de scor pentru Sporting București, la o fază din care a plecat frumos din apărare, a știut să plece pe o poziție viitoare după ce a pasat, apoi a și primit pentru a înscrie. Două minute mai târziu, Până Alexandru a dus scorul la 2-0, Colentina fiind lăsată fără replică în prima parte a primei reprize. Cu un minut înainte de fluierul pauzei, gazdele au reușit să înscrie pentru 1-2, prin căpitanul echipei, Ciobanu Marian. Avantaj de un gol pentru Sporting București, după primele 20 de minute scurse din această dispută.

În repriza secundă, tot Sporting a înscris prima, în minutul 29, prin Buia Adrian. Timpul a trecut în favoarea oaspeților, însă Colentina a reușit să înscrie în minutul 36, golul de 2-3, prin același Ciobanu Marian. Lovitura decisivă a fost dată de Sporting București, cu două minute înainte de fluierul final, prin Ene Robert. O victorie ce o plasează pe Sporting București pe prima poziție a Play-Out-ului Ligii 1. la egalitate cu FC Colentina, însă cum spuneam și în introducerea partidei, cu un golaveraj mult mai bun decât fostul lider din a doua jumătate a clasamentului. Scor final FC Colentina 2 – Sporting Bucuresti 4.

Articole similare

Close