ArticoleCupa Ligii

Petre Daniel ii aduce pe Road Runners in cartile calificarii prin cele 5 goluri marcate in meciul cu LST Racari din Grupa B a Cupei Ligii!

Meci important pentru Road Runners in Grupa B a Cupei Ligii, un meci in care avea nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in fazele superioare ale acestei competitii, in primul meci ei inregistrand o infrangere. Adversarii lor din aceasta partida, echipa LST Racari, acest meci fiind debutul lor in Cupa Ligii.

In primele 15 minute din prima repriza meciul a fost unul pe contre, nici o echipa nu reuseste insa sa strapunga aparea adversa. Scorul este deschis in cele din urma in minutul 16 de cei de la Racari prin Gondor Alexandru. O deschidere de scor venita cu 4 minute inainte de pauza este un lucru excelent dar acest lucru avea sa fie contrat de Road Runners printr-o revenire frumoasa in minutele 19 si 20 prin doua goluri marcate de Petre Daniel. LST Racari se intreaba la pauza cum a fost posibil ca rezultatul sa fie intors cu un minut inaintea fluierului, moralul celor de la Road Runners fiind unul ridicat.

Probabil si impinsi de acest moral ridicat, dobandit dupa intoarcerea de scor, Road Runner marcheaza imediat dupa fluierul celei de-a doua reprize, prin acelasi Petre Daniel, un hattrick pentru el in acel moment de joc. LST Racari insa nu renunta si reduce din diferenta in minutul 26 prin Alexandru Vlad. 10 minute au urmat de lupta, cei din Racari incercand sa egaleze pe tabela. Minutul 36 avea sa le spulbere aceasta idee, Petre Daniel nu se dezminte si aduce echipa intr-un avantaj de doua goluri, a 4 a reusita personala pentru acest jucator. Racari nu se lasa sub nici o forma si marcheaza un minut mai tarziu aducand scorul la 3-4 in acel moment. Parca am vazut acest scenariu deoarece Petre Daniel marcheaza iar pentru Road Runners, 5 reusite personale pentru omul meciului, jucatorul ce nu le-a dat ragaz adversarilor sa construiasca jocul ce le-ar fi putut aduce egalarea. Admirabil si jocul celor de la Racari, ei luptand pe tot parcursul meciului, acest lucru fiind rasplatit cu un nou gol pentru ei marcat in ultimul minut de joc prin Gondor Alexandru, prea tarziu sa fie timp si pentru incercarea de a egala ostilitatile. Scor final LST Racari 4 – Road Runners 5 intr-un meci de care pe care, omul meciului fiind Petre Daniel, toate golurile marcate de echipa Road Runners purtand semnatura lui.

 

Articole similare

Close