ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Retrospectiva săptămânii în Liga a II-a Sud: Alb Negru a produs surpriza, Inter Bragadiru a câștigat derby-ul cu Waiters, iar FC PTM continuă marșul spre Liga I

Liga a II-a Sud a programat în săptămâna recent încheiată partide din cadrul etapei a 13-a a campionatului.

Miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, echipa mixtă Alb Negru a produs una dintre cele mai mari surprize ale sezonului în disputa cu AVB, echipă care luptă pentru promovarea în Liga I Sud.

Condusă la pauză cu 3-5, Alb Negru a revenit incredibil la reluare și s-a impus cu 9-8, grație, în principal, Lindei Cergan, care a marcat de patru ori pentru învingători în mitanul secund.

În urma acestui rezultat, Alb Negru acumulează 6 puncte și ocupă poziția a șaptea a clasamentului Ligii a II-a Sud, în vreme ce AVB rămâne cu 21 de puncte și se menține pe locul 4 al ierarhiei, dar pierde teren în lupta pentru promovare (vezi aici detalii despre acest meci).

Joi seară, în arenă au intrat ocupantele podiumului.

Liderul FC PTM a primit replica „lanternei roșii” FC Power, în fața căreia nu a avut o misiune deloc ușoară, văzându-se condus la pauză cu 1-2.

FC PTM și-a revenit în partea secundă și a izbutit să se impună cu 3-2, continuându-și astfel parcursul fără greșeală din această ediție a Ligii a II-a Sud (vezi aici detalii despre acest meci).

Derby-ul acestei săptămâni în Liga a II-a Sud a fost confruntarea dintre celelalte două ocupante ale podiumului, Inter Bragadiru și Waiters București, aflate la egalitate de puncte înaintea duelului direct.

Profitând de un Florin Tănase, în zi mare, autor al unui hat-trick, Inter Bragadiru s-a impus la limită, cu 3-2, după ce la pauză a condus cu 1-0.

În urma acestui rezultat, Inter Bragadiru face 27 de puncte și ocupă poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Sud, în timp ce Waiters București este pe locul 3, cu 23 de puncte (vezi aici detalii despre acest meci).

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Sud poate fi consultat aici

Articole similare

Close