ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Florin Tănase îi aduce victoria lui Inter Bragadiru în derby-ul cu Waiters, iar liderul FC PTM trece cu emoții de FC Power

Liga a II-a Sud a programat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, două partide din cadrul etapei cu numărul 13.

Liderul FC PTM a primit replica „lanternei roșii” FC Power, în fața căreia nu a avut o misiune deloc ușoară.

FC Power a început bine meciul și a condus la pauză cu 2-1, grație reușitelor semnate de Voicu George și Rontea Andrei, în vreme ce pentru FC PTM a înscris în runda inaugurală Chiru Claudiu.

Băieții de la PTM și-au amintit însă la reluare de parcursul perfect înregistrat în Liga a II-a Sud până în acest moment al sezonului și au izbutit să întoarcă soarta partidei în favoarea lor și să se impună cu 3-2, grație golurilor marcate în repriza secundă de Răduță Cristian și Oancea Robert.

În urma acestui nou succes, FC PTM acumulează 39 de puncte și este lider detașat al Ligii a II-a Sud, în vreme ce FC Power rămâne ultima, cu 6 puncte.

Celălalt meci al serii din eșalonul secund al Zonei Sud ne-a adus derby-ul dintre celelalte două ocupante ale podiumului, Inter Bragadiru și Waiters București, aflate la egalitate de puncte înaintea duelului direct.

Profitând de un Florin Tănase în zi mare, Inter Bragadiru s-a impus la limită, cu 3-2, după ce la pauză a condus cu 1-0.

Florin Tănase i-a bătut practic de unul singur pe cei de la Waiters București, marcând toate cele 3 goluri ale echipei sale în acest meci, în timp ce pentru învinși au punctat Dragomir Viorel și Cruceru Ionuț.

În urma acestui rezultat, Inter Bragadiru face 27 de puncte și ocupă poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Sud, în timp ce Waiters București este pe locul 3, cu 23 de puncte.

Articole similare

Close