Articole

F.C. Avantul scapa de titlul de ”lanterna rosie” a Ligii a II a Seria 1, dupa victoria cu 6-3 din meciul cu F.C. Sportul!

F.C. Sportul, formatia de pe locul 16 in clasament, a intalnit echipa de pe ultimul loc al Ligii a II a Seria 1, F.C. Avantul. Lanterna rosie nu a cunoscut gustul victoriei pana in acest moment in campionat, cu doua egaluri si 5 infrangeri din 7 meciuri disputate. Nici F.C. Sportul nu o ducea prea bine in campionat, ei venind dupa infrangerea catastrofala cu 22-0 in fatza celor de la Viitorul Voluntari.

Asistam la o prima repriza bazata mai mult pe tactica, faza defensiva nefiind neglijata, ofensiva fiind lasata pentru asteptarea greselilor adversarului. Cu toate acestea, echipa care reuseste sa deschida scorul este F.C. Avantul, in minutul 8, prin reusita lui Rusu Mircea. 1-0 pentru formatia de pe ultimul loc al acestei serii avea sa fie si scorul la pauza, Avantul gestionand excelent avantajul minim avut pe tabela de marcaj.

A doua repriza incepe cu formatia aflata in avantaj atacand, acest lucru se si vede pe tabela, 2-0 in minutul 22, prin golul lui Tanase Petrica. F.C. Sportul se trezeste putin, in minutul 38, reducand din diferenta prin Stanciu Florin, dar un minut mai tarziu F.C. Avantul se desprinde iar la doua goluri, atunci cand Astafei Emanuel marcheaza in poarta Sportului, scor 3-1. Minutul si golul se pare, F.C. Sportul revine senzational si inscrie doua goluri in minutele 30 si 31, prin Petre Alin, respectiv Robe Dragos, goluri ce aduc egalarea pe tabela de marcaj, 3-3. Din pacate pentru revenirea spectaculoasa a celor de la F.C. Sportul, continuarea jocului nu a mai fost la fel de buna si….formatia F.C. Avantul preia carma, inscriind doua goluri pe final de meci, in minutele 34 si 35, golurile victoriei fiind marcate de Rusu Mircea respectiv Postolache Ionut. Ultimele 5 minute ale partidei aduc inca un gol marcat de Rusu Mircea, F.C. Avantul reusind sa castige cele 3 puncte puse in joc  , victorie (6-3) ce o ajuta sa paraseasca ultimul loc al clasamentului, urcand pana pe 17 in acest moment.  F.C Sportul ramane pe 16 in clasament, dar aseara au pierdut un meci cu ultima clasata, ceea ce deocamdata nu suna bine deloc pentru perspectiva urmatoarelor meciuri din campionat.

Articole similare

Close