Articole

Surpriză colosală în lupta pentru titlu: Hooligans pierde cu Fair Play, care a avut în teren două nume uriașe ale fotbalului românesc

Tot mai multe nume grele din fotbalul românesc aleg Liga Prieteniei, competiție în care nivelul fotbalului arătat de echipe, în principal de cele din Liga I, este tot mai ridicat.

Hooligans a făcut marți un pas greșit în lupta pentru titlu, fiind învinsă cu 4-3 de formația de pe locul 16 în Liga I, Fair Play, pentru care au evoluat pe terenul din Agronomie doi fotbaliști care au făcut istorie în fotbalul românesc: Cătălin Liță și Gigel Coman, care chiar a reușit să marcheze golul victoriei pentru echipa sa.

Înaintea acestei etape, Hooligans era la trei puncte în spatele liderului Ligii I, FC București, dar avea două meciuri mai puțin disputate, astfel că era principala favorită la cucerirea titlului. Dată fiind poziția a 16-a pe care o ocupa Fair Play în ierarhie, Hooligans pornea drept marea favorită a duelului direct, dar calculele de pe hârtie nu s-au potrivit deloc cu realitatea din teren.

Profitând de calitatea și experiența enorme ale celor doi fotbaliști care au evoluat pentru FC Național și Steaua, Fair Play a reușit să producă surpriza și să se impună, după ce s-a văzut condusă cu 0-1 în urma autogolului marcat de Giolea Răzvan în minutul 11.

Bogdan Dragoș a avut o seară perfectă și a reușit un hat-trick pentru Fair Play. Mai întâi, a întors scorul partidei până la pauză, marcând în minutele 18 și 20.

Marius Chircalan a egalat pentru Hooligans în minutul 24, dar același Bogdan Dragoș și-a readus echipa în avantaj în minutul 27, pentru ca în minutul 30 Gigel Coman să ducă scorul la 4-2, înscriind ceea ce avea să se dovedească la final golul victoriei.

Marius Chircalan a reușit „dubla” în minutul 36, dar Hooligans nu a mai izbutit să marcheze nici măcar golul egalizator în ultimele patru minute, când dramatismul a atins cote maxime. În urma unei faze controversate, Hooligans a beneficiat de un penalty cu trei minute înainte de final, dar portarul celor de la Fair Play a reușit să apere și să închidă poarta până în ultima secundă a partidei.

Astfel, Fair Play a câștigat cu 4-3 și, cu 18 puncte, a urcat până pe locul 14.

De partea cealaltă, în ciuda uriașului pas greșit pe care l-a făcut, Hooligans, formația golgheterului Albu Alexandru, ocupă locul 4 în Liga I, cu 39 de puncte în 15 etape, la trei puncte de liderul FC București, dar cu un meci mai puțin disputat.

Articole similare

Close