ArticoleLiga 2

FC Stejar o învinge greu pe Inter Bragadiru și rămâne în plasa liderului PSG Pantelimon

FC Stejar a obținut marți seară, pe terenul de la Dristor, o victorie pe cât de muncită pe atât de importantă în fața celor de la Inter Bragadiru, în etapa a cincea a Ligii a II-a Seria 1.

Stejarii au intrat la cabine cu un avantaj fragil, de 1-0, pe care au reușit cu greu să și-l păstreze în partea secundă și să se impună în final cu 3-2.

Motivați de posibilitatea de a egala, fie și pentru câteva ore, liderul PSG Pantelimon la puncte, băieții de la FC Stejar au intrat montați în teren și au deschis scorul după șapte minute de joc, prin Popescu Cristian.

Reușita acestuia a rămasă singura din prima repriză, pentru că echipa de pe poziția secundă a Ligii a II-a Seria 1 a fost preocupată să-și mențină avantajul minim, în timp ce Inter Bragadiru a fost incapabilă să egaleze.

Situația s-a schimbat radical după pauză, când Ispas Alexandru a egalat pentru Inter Bragadiru la doar câteva secunde de la reluare.

Popescu Cristian a realizat „dubla” în minutul 25 și a readus-o pe FC Stejar în avantaj, dar Ispas Alexandru l-a copiat șapte minute mai târziu, când a punctat pentru 2-2.

Stejarii au forțat victoria pe final, iar Tudor Gabriel a marcat golul de trei puncte cu cinci minute înainte de ultimul fluier, aducându-i echipei sale o victorie extrem de importantă în economia luptei pentru promovarea în Liga I a Zonei Sud.

În urma acestui rezultat, FC Stejar acumulează 12 puncte după cinci etape și ocupă poziția secundă în Liga a II-a Seria 1, în timp ce Inter Bragadiru rămâne cu 5 puncte după tot atâtea jocuri disputate și se află pe poziția a noua.

Articole similare

Articol

Close
Close