ArticoleLiga 1 Est

Atletico Urziceni i-a aplicat două seturi Viitorului Otopeni și a urcat pe poziția secundă a Ligii I Est

Atletico Urziceni, una dintre formațiile din Liga I Est care luptă pentru calificarea la Superliga Prieteniei 2016, a primit vineri seara replica băieților de la Viitorul Otopeni, formație aflată în a doua jumătate a clasamentului.

Situațiile din ierarhie ale celor două adversare au fost pe deplin reflectate în teren în disputa de pe arena din Ghencea, dominată de la un cap la altul de Atletico Urziceni, care a reușit să-și adjudece fiecare repriză la scor de tenis, respectiv 6-1, 6-2, și să se impună în final cu un 12-3 ce nu lasă loc de prea multe comentarii.

Răzvan Georgescu s-a distrat cu defensiva celor din Otopeni și a punctat de nu mai puțin de cinci ori pentru băieții din Urziceni, pentru care au mai înscris Ioniță Valentin (3), Matei Bogdan (2), Stanimir Liviu și Constantinov Andrei.

De partea cealaltă, golurile prin care Viitorul Otopeni și-a mai spălat din imaginea lăsată după această partidă le-au aparținut lui Telea Alex, Cristea Alexandru și Stamate Andrei.

Mulțumită acestui succes la scor, Atletico Urziceni continuă să lupte cu șanse reale pentru calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Învingătorii din acest meci acumulează 34 de puncte și urcă pe poziția secundă a clasamentului Ligii I Sud, la un punct în fața celor de la Young Boys, care au însă un joc mai puțin disputat.

Viitorul Otopeni rămâne cu 13 puncte și este penultima în ierarhia Ligii I din Zona Est.

Articole similare

Close