Articole

Liga Prieteniei are o nouă regină! FC Berceni a învins-o pe Hooligans și s-a încoronat campioana Ligii I

Liga Prieteniei și-a desemnat câștigătoarea celui de-al treilea sezon. Hooligans și FC Berceni, primele două echipe ale clasamentului înaintea ultimei etape, s-au întâlnit marți seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, în finala campionatului.

A fost un regal fotbalistic, spectacolul din teren ridicându-se pe deplin la nivelul așteptărilor pe care Prietenii Ligii le au de la cele mai bune formații ale campionatului.

În final, cea care a avut câștig de cauză a fost FC Berceni, care s-a impus categoric, scor 5-1, la capătul unei partide pe care a controlat-o în totalitate și în care a demonstrat că merită din plin titlul de campioană a Ligii Prieteniei.

FC Berceni încheie sezonul cu o singură înfrângere, două egaluri și 16 victorii în 19 etape, acumulând 50 de puncte și un golaveraj de 89 la 40.

De partea cealaltă, Hooligans, care avea și varianta egalului în finala campionatului, termină campionatul 16 victorii, trei înfrângeri și 48 de puncte, dar cu un golaveraj impresionant, 104 la 43.

În ciuda succesului răsunător, sezonul nu s-a încheiat pentru FC Berceni, care luptă câștige și Cupa Ligii și să realizeze eventul. Liverpool Team o așteaptă pe FC Berceni în finala Cupei Ligii, într-un meci care se va disputa joi seară, pe arena de la Vrabiei.

Articole similare

Close