ArticoleLiga 2

Ce victorie pentru Atletico Berceni 2015! A zdrobit-o pe FC Phoenix în derby-ul suferinței și a obținut primele puncte din acest sezon

Atletico Berceni 2015 și FC Phoenix s-au întâlnit luni seară, pe terenul de la Dristor, în derby-ul suferinței din Liga a II-a Seria 1. 

FC Phoenix obținuse patru puncte în primele cinci etape, în vreme ce Atletico Berceni 2015 pierduse toate cele cinci partide disputate, însă, când a fost să câștige, a făcut-o în stil mare.

În ciuda situației din clasament dinaintea duelului direct, Atletico Berceni 2015 zdrobit-o pe FC Phoenix cu scorul de 7-1, după ce la pauză a condus cu avantaj minim, 1-0.

Vlăduianu Andrei a fost irezistibil în fața defensivei adverse, izbutind să marcheze nu mai puțin de trei goluri pentru Atletico Berceni.

Ghețaru Adrian, cu o dublă, și Dovecioaiei Florin au fost ceilalți marcatori ai învingătorilor din această seară, care au beneficiat și de un autogol pe care și l-au inscris cei de la FC Phoenix.

De partea cealaltă, onoarea învinșilor a fost salvată de golul reușit de Ortega Jonathan, care nu a făcut însă decât să mai spele din imaginea unei reprize secunde groaznice pe care au avut-o băieții de la FC Phoenix în fața celor de la Atletico Berceni 2015.

În urma acestui rezultat, Atletico Berceni acumulează primele 3 puncte din acest campionat și scapă de ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a Seria 1, ocupând poziția a 11-a, în timp ce, cu 4 puncte, FC Phoenix este pe locul 10 în ierarhie.

Articole similare

Close