Articole

Meciurile de astazi, 11.11.2015, la Liga Prieteniei!

Liga I: 20:50F.C. UnireaBizz Brasil (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Unirea, ocupanta locului 8, a avut un start de campionat excelent, fiind chiar luata in calcul la lupta pentru titlu, insa parcursul acestei echipe din ultima vreme nu a fost unul foarte bun, dovada si locul ocupat in prezent. Asta seara adversarii lor sunt campionii de la Bizz Brasil, echipa ce nu trebuie sa mai faca pasi gresiti in aceasta perioada daca nu vrea sa piarda contactul cu liderul, locul 4 ocupat de Bizz in acest moment;

21:40F.C. DristorDream Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – un duel intre doua echipe aflate in a doua jumatate a clasamentului, F.C. Dristor chiar pe un loc 17, retrogradabil. Pana acum Dream Team a stat linistita la mijlocul clasamentului dar asta seara daca pierde acest duel linistea se va duce deoarece F.C. Dristor ii vor egala la puncte si problemele retrogradarii pot sa apara si la ei.

Liga II Seria 1: 22:30Viitorul VoluntariF.C. GEI (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Viitorul Voluntari porneste favorita in acest duel cu echipa de pe locul 12, F.C. GEI. Cu o victorie astazi echipa din Voluntari o poate agala la puncte pe Whiteland, echipa de pe primul loc al Seriei 1.

Liga II Seria 2: 20:00 – Metalplast – F.C. Nemo (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – liderul Metalplast are sansa sa profite de infrangerea Interului de aseara si se poate indeparta de acestia daca inving formatia de pe locul 11, F.C. Nemo;

23:20 – F.C. Rahova – F.C. Artizanat (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – locul 5, F.C. Rahova are un meci destul de usor daca ne luam dupa calculele hartiei, impotriva lanternei rosii F.C. Artizanat. De vazut daca lucrurile vor sta asa si in aceasta seara.

 

Articole similare

Close