ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Campioana FC Berceni a trecut la scor de tenis pe FC Colentina și a urcat pe podiumul Ligii I Sud

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, a primit marți seara, pe terenul de la Plazza, replica „lanternei roșii” FC Colentina, într-o partidă din cadrul etapei a noua a campionatului.

În ciuda poziției din clasament, FC Colentina a început perfect disputa cu FC Berceni și a deschis scorul în minutul 2, prin Postole Alex, însă campioana Ligii I nu a acuzat șocul și a egalat 5 minute mai târziu, prin Ioniță Florin.

Băieții din Colentina au continuat să-și vadă de joc și au trecut pentru a doua oară la conducere la jumătatea primei reprize, grație reușitei semnate de Popescu Mădălin, dar experiența și valoarea celor de la FC Berceni și-au spus cuvântul pe final de repriză, când aceștia au întors scorul în favoarea lor, prin dubla semnată de Hotobocescu Tudor.

Intrați cu avantaj minim la cabine, scor 3-2, băieții din Berceni au revenit pe teren mai montați și nu au mai pierdut controlul jocului până la final, adjudecându-și partea secundă cu 3-1 și impunându-se astfel cu 6-3.

Ioniță Florin a făcut hat-trickul pentru FC Berceni, pentru care a punctat o dată și Gață Daniel în repriza a doua, în vreme ce ultimul gol al băieților din Colentina a fost înscris de Ciobanu Marian.

În urma acestui rezultat, FC Berceni adună 16 puncte și urcă, cel puțin provizoriu, pe poziția a treia a clasamentului Ligii I Sud, în timp ce FC Colentina rămâne cu 3 puncte și este ultima în ierarhie.

Articole similare

Close