Articole

Hooligans a spulberat-o pe Bizz Brazil în derby-ul pentru titlu

Bizz Brasil și Hooligans, două dintre marile favorite la cucerirea titlului, s-au întâlnit vineri într-un derby de o importanță capitală pentru supremația în Liga I.

Înainte de acest meci, cele două formații erau colege de clasament, cu un număr egal de puncte, 33, obținute în 12 partide disputate: Hooligans era pe 3, iar Bizz Brasil pe patru, cu un golevaraj inferior. Pe primele două locuri erau FC București, cu 36 de puncte, și Hooligans United, cu 34 de puncte, care aveau însă 14 meciuri jucate.

Astfel, cine se impunea în derby-ul de vineri lua o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului: iar aceasta a fost Hooligans, care nu i-a dat nicio șansă adversarei și a spulberat-o la scor de tenis, 6-0.

Cel care a deschis balul pentru Hooligans a fost Albu Alexandru, cu o „dublă” reușită în minutele 8 și 11.

Bizz Brasil nu a avut replică după cele două lovituri încasate, iar la pauză s-a intrat cu 2-0 pentru Hooligans.

Nici după reluare băieții de la Bizz Brasil nu au fost mai eficienți, iar cei care au marcat au fost tot cei de la Hooligans, care în opt minute, între 26 și 34, au pecetluit soarta partidei, prin reușitele semnate de Constantin Marius, Malacu George și Alexe Andrei.

Iacob Eugen a pus bomboana pe coliva celor de la Bizz Brazil, în minutul 40+2, când a marcat pentru 6-0, iar Hooligans obține o victorie extrem de importantă, care o propulsează pe primul loc al Ligii I, cu 36 de puncte, la egalitate cu FC București și cu două puncte peste Hooligans United, dar cu un meci mai puțin disputat decât cele două urmăritoare.

Nici Bizz Brasil nu a ieșit de tot din lupta pentru titlu, cu toate că acum ocupă locul 4, cu 33 de puncte. Marele avantaj al lui Bizz Brasil este că are un meci mai puțin disputat decât cele două echipe aflate pe 2 și 3.

Articole similare

Close