Articole

Continuă defilarea! Sălaj Boys trece de Segula și este liderul provizoriu al Ligii a II-a Seria 2

Sălaj Boys își continuă demonstrația de forță în Liga a II-a Seria 2, ultima sa victimă fiind FC Segula.

Miercuri, pe terenul din Agronomie, Sălaj Boys s-a impus cu 7-3 (3-1) în fața celor de la Segula, la capătul unui meci în care cei de la Sălaj au avut totuși ceva emoții în primul sfert de oră.

FC Segula a marcat relativ repede, Huian Mihai fiind cel care a deschis scorul în minutul 6, iar Sălaj a tras ceva până să revină în meci. Costache Robert a egalat în minutul 13, pentru ca Sălaj Boys să treacă în avantaj după un sfert de oră de joc, grație reușitei semnate de Pădureanu Ciprian.

La pauză a fost 3-1, Dobra Robert reușind să majoreze avantajul echipei sale în prelungirile primei părți.

Sălaj Boys și-a continuat defilarea și după pauză, când a făcut 4-1 prin același Costache Robert, în minutul 28, dar, în ciuda diferenței de pe tabelă, Segula n-a dezarmat.

Ion Dragoș (min. 31) și Vasile Ionuț (min. 33) au adus-o pe Segula la o singură lungime de Sălaj, care și-a făcut însă finalul de meci liniștit grație golurilor marcate în minutele 35 și 36 de Leca Iulian și Costache Robert, autor al unui hat-trick.

Puiu Mircea a pus bomboana pe coliva celor de la Segula în ultimul minut al partidei, când a marcat pentru 7-3, iar Sălaj Boys obține trei puncte extrem de importante pentru ea în tentativa de a promova.

În urma acestui rezultat, FC Segula este pe locul 15, cu 17 puncte, în timp ce, cu o zestre de 37 de puncte, Sălaj Boys este liderul Ligii a II-a Seria 2, cel puțin până la meciul de vineri al lui Liverpool Team, ocupanta poziției secunde, cu 36 de puncte și patru etape în minus disputate.

Articole similare

Close