ArticoleCupa LigiiEuropean Friendship League

„Cormorani” invincibili! Liverpool Team a trecut de Bizz Brasil și FC Berceni și a câștigat din nou Cupa Ligii

Cele mai bune echipe ale Ligii Prieteniei și-au disputat marți seara, pe terenul din Ghencea, supremația în Cupa Ligii! Cele patru semifinaliste au fost ocupantele podiumului din Liga I Sud, Bizz Brasil, Liverpool Team și FC Berceni, plus surpriza AC Militari.

La fel ca ediția trecută, finala s-a disputat între FC Berceni și Liverpool Team și, la fel ca ediția trecută, „Cormoranii” s-au impus la limită, cu 6-5, și au câștigat a doua Cupă a Ligii la rând.

Liverpool Team a dominat de la un capăt la altul finala cu FC Berceni, conducând la pauză cu 4-1. „Cormoranii” au avut ceva emoții doar în ultimele minute, când, la avantajul celor trei goluri, scor 6-3, s-au relaxat, iar fosta campioană a Ligii Prieteniei s-a apropiat la o singură lungime, însă nu a mai avut timp să forțeze egalarea.

Căpitanul și golgheterul din acest sezon al lui LFC, Robu Alin, a făcut un meci colosal în finala cu FC Berceni, în care a reușit să înscrie nu mai puțin de cinci din cele șase goluri ale „Cormoranilor”. Celălalt jucător care și-a trecut numele pe lista de marcatori a lui Liverpool Team a fost Petre Ungureanu, la capătul unei faze superbe.

Pentru învinșii din ultimul act al competiției au punctat Romulus Ilie (2), Rusu Adrian, Silviu Radu și Nechita Alexandru, însă reușitele acestora nu au fost suficiente pentru ca echipa lor să câștige Cupa Ligii.

Dramatism total în finala mică

În finala mică a Cupei Ligii, Bizz Brasil a învins-o dramatic pe formația care a reprezentat surpriza plăcută a competiției, AC Militari.

După 2-2 la pauză și 6-6 la final, tripla campioană a Ligii Prieteniei s-a impus la penalty-uri, cu 10-9, și a câștigat medalia de bronz a Cupei Ligii.

Drumul către finală

Liverpool Team și FC Berceni au ajuns în finala mare a Cupei Ligii după ce, tot marți, pe terenul din Ghencea, au reușit să-și adjudece și returul semifinalelor.

După ce în manșa tur s-a impus cu 3-1, Liverpool Team a trecut cu 5-1 de Bizz Brasil în returul semifinalei și s-a calificat în ultimul act al competiției cu scorul de 8-2 la general.

De partea cealaltă, FC Berceni a învins-o în manșa secundă a semifinalelor cu 7-4 pe AC Militari, după ce în runda inaugurală o bătuse cu 7-2.

Articole similare

Close