Articole

Metalplast, aproape de o revenire colosală în Cupa Ligii! A trecut cu 6-3 de Hooligans United, dar părăsește competiția

Metalplast a fost aproape miercuri seară de o revenire de senzație în returul optimilor din Cupa Ligii, împotriva ocupantei locului 3 din Liga 1, Hooligans United.

Echipa clasată pe ultima treaptă a podiumului în Liga a II-a Seria 2 pierduse cu 3-8 manșa tur, iar meciul retur de la Plazza părea o simplă formalitate pentru Hooligans United. N-a fost însă așa, pentru că băieții de la Metalplast au continuat să creadă în șansa lor și au intrat pe teren convinși că pot întoarce soarta calificării. Și nu au fost deloc departe … .

Constantin Dragoș a dat semnalul revenirii în minutul 6, când a deschis scorul pentru Metalplast. Experiența celor de la Hooligans United și-a spus imediat cuvântul, iar Petruț Dragoș a egalat patru minute mai târziu. Sergiu Bocarcea a readus-o pe Metalplast în avantaj în minutul 16, dar Bogdan Grecu a egalat din nou, la distanță de doar un minut, astfel că la pauză s-a intrat cu scorul de 2-2.

Drăgan Florin a readus-o pe Metalplast în avantaj la trei minute după reluare, iar Dragoș Constantin a reintrat în scenă în minutele 28 și 30, când a marcat de două ori. Era 5-2, iar băieții de la Metalplast mai aveau 10 minute pentru a încerca minunea.

Nu a fost însă să fie pentru divizionara secundă, Manea Cătălin reducând din diferență în minutul 39. Același Constantin Dragoș și-a completat „careul” de goluri în ultimul minut, stabilind scorul final, 6-3 pentru Metalplast, care merită toate aprecierile pentru modul în care a continuat să creadă în șansa ei după înfrângerea dură suferită în manșa tur.

În urma acestui meci, Hooligans United s-a calificat în sferturile Cupei Ligii cu scorul general de 11-9.

 

Articole similare

Close