Articole

Liga Prieteniei/ Si mai multi Prieteni! Apare si Liga Prieteniei Zona Est

Liga Prieteniei pentru Educatie, fenomenul sportiv si nu numai de care v-am povestit si vom continua sa povestim cat mai des, isi mareste familia de echipe, prin infiintarea Zonei Est.

Inscrierile in cadrul acesteia vor incepe dupa ce Liga Prieteniei Zona Sud, actuala pagina Liga Prieteniei, se va completa pana la o suta de echipe. Competitia va incepe pe data de 18.01.2016 si va fi compusa din serii de 14 echipe. Echipele din cadrul noii ligi pot participa la barajul Campionatului European, Bucuresti, din luna mai, la Campionatul National, Brasov, din august si la Campionatul Europa League din Albena, din Septembrie.

Taxa de participare pentru acest campionat nou-infiintat este de 150 lei, taxa participare pentru Cupa de 50 lei, iar taxa de meci 135-160 in functie de locatia terenului de joc si facilitati. Premile se stabilesc in functie de volumul Fondului de Premiere care se va strange la finalul sezonului, putand atinge un total de 2000 de euro.

Scopul formarii Ligii Prieteniei Zona Est este crearea unei Superligi in care cele mai bune trei echipe din cadrul fiecarei Ligi din Bucuresti si cele mai bune 3 echipe din Cupa Ligii isi vor disputa premii de aproximativ 25000 de Euro, Superliga va lua fiinta in anul 2017, dupa formarea a cel putin 3 Ligi in cadrul Bucurestiului. Aceasta este a doua.

Articole similare

Close