Articole

Meciurile de joi, 10.12.2015, la Liga Prieteniei!

Ziua de joi ne aduce 10 meciuri interesante dupa cum urmeaza:

20:00Sincai TeamL.s.T Racari (terenul din Agronomie) – Sincai Team, echipa de pe locul 12 in Liga II Seria 2, intalneste asta seara, echipa de pe locul 7, L.s.T. Racari. Chiar daca in prezent ocupa locul 7, baietii de la Racari au inca sanse mari la promovarea in Liga I, dat fiind faptul ca au 2-3 restante de jucat fata de adversarele ei la promovare, locul 2 cel putin, nefiind departe. Daca inving astazi, pot urca pana pe 4 in clasamentul Ligii secunde, Seria 2.

20:00F.C. RezerveleAC Militari (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Rezervele, echipa de pe locul 15 in clasamentul Ligii a II a Seria 1, intaleste astazi formatia de pe locul 5, AC Militari. Un test dificil pentru baietii de la Rezervele, in fata unei formatii bune a Seriei 2, o formatie insa fara prea mari sanse sa mai prinda un loc de promovare directa in Liga I. De vazut daca AC Militari se poate incurca in acest meci, F.C. Rezervele, intr-o crestere de forma de la meci la meci.

20:50F.C. PhoenixF.C. Scanteia (terenul din Agronomie) – F.C. Phoenix, ocupa locul 8 in Liga III Seria 1, iar adversara ei din aceasta seara, F.C. Scanteia, se afla pe locul 6. Se anunta un meci echilibrat, in acest moment echipele fiind despartite doar de un punct in clasament.

20:50Padurarii D.T.United Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Acest meci din Grupa I a Cupei Ligii, incheie faza grupelor, cu o confruntare intre Padurarii D.T. echipa de pe locul 2 in aceasta grupa si locul 4, United Team.

21:40 Royal EaglesBKO Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Un meci dificil pentru locul 19 in Liga I, ocupat de Royal Eagles, impotriva formatiei de pe locul 9, BKO Team. Baietii de la BKO formeaza o echipa solida, o echipa ce se poate clasa printre locurile fruntase ale Ligii I la finalul campionatului. Royal Eagles se indreapta cu pasi repezi spre o retrogradare in Liga a II a, jocul lor nefiind imbunatatit, iar cele 97 de goluri primite in 11 partide vorbesc de la sine.

21:40F.C. VoluntariFortuna Team (terenul din Agronomie) -F.C. Voluntari, ocupa locul 10 in acest moment in Liga II Seria 2, in timp ce adversara ei din aceasta seara, Fortuna Team, ocupa locul 15. Un duel interesant, credem noi echilibrat, poate usor favorita sa fie F.C. Voluntari, o echipa ce a dovedit ca intr-o zi buna poate bate pe oricine din aceasta serie.

22:30Patria HaiducilorBlackbirds (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – echipa Patria Haiducilor, locul 6 in Liga III Seria 2, are un meci destul de usor in aceasta seara, impotriva celor de la Blackbirds, ultimul loc in aceasta serie, cu doua infrangeri din tot atatea meciuri disputate.

22:30 F.C. OscarF.C. Tunari (terenul din Agronomie) – un duel interesant in aceasta seara, este acesta intre locurile 1 si 2 din Liga III Seria 2. Ambele formatii au castigat primul meci disputat in campionat, cu scoruri mari 16-2, Tunari, respectiv 11-1 Oscar Team. De vazut cum vor rezista apararile de data aceasta, impotriva unui atac bun, avut de ambele echipe.

23:20F.C. JuveF.C. Minerul Motru (terenul din Agronomie) – formatia de pe locul 2 in Liga III Seria 1, F.C. Juve, are un meci dificil in aceasta seara impotriva locului 3, F.C. Minerul Motru. Juve are 3 victorii din 3 meciuri in timp ce Minerul Motru, 2 victorii si 2 egaluri din 4 partide disputate pana la acest moment. In aceste conditii, de vazut cine va cunoaste gustul infrangerii pentru prima data in aceasta editie de campionat.

23:20Hamburger S.V.GS Royals (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Hamburger S.V. ocupa locul 5 in campionat, in timp ce adversarii lor de la GS Royals ocupa locul 4 in Liga III Seria 2. Hamburger a castigat la debutul in Liga Prieteniei, 6-3 in meciul cu Phoenix Berceni….si spera astazi sa bifeze a doua victorie consecutiva, insa aceasta victorie trebuie muncita din greu, impotriva celor de la GS Royals.

Articole similare

Close