ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Spiru Haret a reușit o victorie frumoasă cu Inter Bragadiru, pe care o încurcă astfel în cursa pentru promovare

Etapa a 13-a a Ligii a II-a Sud ne-a oferit marți seara, pe terenul de la Plazza, un meci extrem de spectaculos.

Protagoniste au fost echipele Spiru Haret, ocupanta poziției a cincea, și Inter Bragadiru, formație care se află pe locul secund al ierarhiei și speră ca din sezonul următor să evolueze în Liga I Sud.

Startul de partidă a fost unul furtunos: Laur Ștefan a deschis scorul pentru Spiru Haret în minutul 3, pentru ca, după doar câteva secunde, golgheterul Florin Tănase să egaleze pentru băieții din Bragadiru.

Nebunia nu s-a oprit însă aici, iar în minutul 5 Spiru Haret a revenit în avantaj, grație reușitei semnate de Chiper Andrei, pentru ca Laur Ștefan să recidiveze în ultimul minut al reprizei și să stabilească scorul pauzei la 3-1 în favoarea echipei sale.

Debutul părții secunde le-a aparținut tot celor de la Spiru Haret, care în minutul 26 au dus scorul la 4-1, prin Fetic Dan.

Inter Bragadiru a forțat pe final revenirea, însă reușitele aceluiași Florin Tănase din minutele 31 și 39 nu au făcut decât să o apropie la o lungime de adversari.

S-a terminat 4-3 pentru Spiru Haret, care reușește o victorie surpriză și începe să spere la prima jumătate a clasamentului Ligii a II-a Sud, în vreme ce Inter Bragadiru face un mare pas greșit în lupta pentru promovarea în primul eșalon.

Ierarhia la zi a Ligii a II-a Sud poate fi consultată aici

Articole similare

Close