ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. FC Diham Boys castiga partida cu Real Rapid Bucuresti, scor 6-2!

Joi seara, Real Rapid Bucuresti a intalnit o vecina in clasamentul Ligii 1, FC Diham Boys. Cu o victorie in acest meci, baietii din Diham puteau face rocada cu Real Rapid, diferenta de puncte fiind mica.

Meciul debuteaza cu o prima mare ocazie pentru Diham Boys, dintr-un corner din partea stanga, insa mingea a lovit bara celor de la Real Rapid. Ocazia a fost razbunata in minutul 2, atunci cand Pitigoi Alin deschide scorul pentru Real Rapid. 1-0 si deja se anunta un joc ce promitea goluri multe. Avantajul nu avea sa tina decat un minut. Diham Boys reuseste sa faca 1-1 in minutul 3, prin reusita lui Tiberiu Iacob. In minutul 8 acelasi jucator o aduce pentru prima data pe Diham Boys in avantaj, 2-1. Vlada Constantin nu a fost de acord cu scorul afisat pe tabela si a egalat pentru Real Rapid, in minutul 11. Baietii de la Diham au aratat mai bine la capitolul pase si acest lucru a dat roade in minutul 14, atunci cand Mita George puncteaza pentru 3-2. Daniel Curavale limpezeste lucrurile pentru Diham Boys, in minutul 15, la golul de 4-2. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, un avantaj de doua goluri pentru Diham Boys, in urma unei reprize de calitate.

In repriza secunda apararea celor de la Real Rapid nu a functionat atat de bine incat sa fie sperante pentru o revenire. Diham Boys a controlat actul secund, iar problema castigatoarei celor 3 puncte puse in joc incepea sa isi gaseasca o rezolvare. Daniel Curavale reuseste dubla in minutul 23, iar de la 5-2 jocul a fost unul la indemana pentru Diham. Mita George inchide tabela la 6, cu 4 minute inaintea fluierului final. Un 6-2 in care Real Rapid nu a aratat rau, precum ar putea indica scorul. O echipa care a luptat si a reusit in multe randuri sa puna probleme adversarului, insa Diham Boys a pasat mult mai eficient.

 

 

Articole similare

Close