ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa LigiiLiga 1Liga 1 EstLiga 2Liga 2 Est

Retrospectiva săptămânii 22-26 mai: Care au fost cele mai importante evenimente din Liga Prieteniei București

Liga Prieteniei București ne-a adus și în săptămâna 22-26 mai fotbal spectacol și numeroase meciuri extrem de interesante în cele două ligi ale Zonei Sud, cele două ligi ale Zonei Est și în grupele superioare ale Cupei Ligii.

În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai importante evenimente petrecute în Liga Prieteniei București în săptămâna 22-26 mai:

Marți seara, terenul de la Plazza a găzduit un derby al Ligii I Est, între două formații care se bat locurile de play-off: Martalogii Activi vs Partizan București.

Profitând de prestația excelentă a lui Barbu Bogdan, care a semnat un hat-trick, Partizan București s-a impus la scor de tenis, 6-3, și a revenit în lupta pentru podiumul Ligii I Est (vezi aici detalii despre acest meci).

Tot marți și tot la Plazza, dar în Liga I Sud, ATVROM și Fair Play, două dintre protagonistele cursei pentru locurile pe play-off, au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale săptămânii.

După o primă repriză în care s-au marcat nu mai puțin de 8 goluri în 12 minute și au avut loc numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj, ATVROM s-a impus în final cu 7-4 și continuă să ocupe ultima treaptă a podiumului Ligii I Sud, reprezentând una dintre surprizele frumoase ale competiției (vezi aici detalii despre acest meci).

Ziua de miercuri ne-a adus pe terenul de la Intrarea Vrabiei debutul în Liga a II-a Est al echipei Bucharest City, care a intrat în competiție direct în compania liderului clasamentului, Pero Cars.

Deși a condus o bună parte din joc, debutanta Bucharest City a trebuit în final să se recunoască învinsă cu 3-1 de Pero Cars, care a ajuns la al patrulea succes din tot atâtea meciuri jucate în acest sezon al Ligii a II-a Est (vezi aici detalii despre meci).

Și ziua de joi ne-a adus un debut în Liga Prieteniei București, cel al Progresului Spartac, care a remizat spectaculos în partida cu Atletico Ferentari, scor 5-5, într-o dispută din cadrul Ligii a II-a Est (vezi aici detalii despre acest meci).

În grupele principale ale Cupei Ligii, Liverpool Team și FC Berceni și-au respectat statutul de favorite și s-au impus și în etapa a doua, conducându-și fiecare grupa din care face parte.

Liverpool Team s-a impus cu 10-1 în fața celor de la FC Capitals (vezi detalii aici), în vreme ce, deși a fost condusă cu 2-3 la pauză de liderul Ligii a II-a Sud, FC PTM, campioana în exercițiu a Ligii I Sud a oferit o demonstrație de forță în a doua repriză și a câștigat meciul cu 9-3 (vezi detalii aici).

Articole similare

Close