ArticoleCupa Ligii

Experiența și-a spus cuvântul! Liverpool Team a învins-o la limită pe Liverpool Team II și merge în semifinalele Cupei Ligii

Liverpool Team și Liverpool Team II au jucat luni seara, pe terenul din Ghencea, în ultimul meci din faza grupelor superioare ale Cupei Ligii.

În ciuda înfrățirii dintre cele două formații, duelul direct din ultima etapă a Grupei B1 nu a fost unul deloc prietenesc, în condițiile în care ambele echipe aveau nevoie de victorie pentru a obține calificarea în semifinalele Cupei Ligii, eșecul trimițând-o acasă pe pierzătoare.

Prima repriză a fost una pe cât de disputată, pe atât de tensionată, în care ambele formații au trecut pe lângă deschiderea scorului, însă fie intervențiile celor doi portari, fie lipsa de inspirație a atacanților au făcut ca până la pauză tabela să nu sufere nicio modificare, iar la cabine să se intre cu scor alb.

Valoarea și experiența băieților de la Liverpool Team, deținătorii trofeului, și-au spus cuvântul în partea secundă, când căpitanul Robu Alin a punctat de două ori pentru prima echipă, care a condus cu 2-0 până spre finalul jocului.

În ultimele minute, cei de la LFC II au forțat revenirea, însă nu au izbutit decât să puncteze o dată, prin Dumitru Emil, care a stabilit scorul final la 2-1 pentru Liverpool Team.

În urma acestui rezultat, LFC II termină Grupa B1 pe locul secund, cu patru puncte, și este eliminată din competiție, în timp ce frații mai mari de la Liverpool Team se califică în semifinalele Cupei Ligii de pe primul loc, cu punctaj maxim.

Articole similare

Close