ArticoleLiga 1

Campioana FC Berceni riscă să rateze Superliga dacă pierde derby-ul de marți cu Liverpool Team

Liverpool Team, deținătoarea Cupei Ligii, și FC Berceni, campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, vor juca marți derby-ul etapei a 16-a din Liga I Sud.
În acest moment, Liverpool Team conduce clasamentul Ligii I Sud, cu 42 de puncte, la egalitate cu Bizz Brasil, care are însă un meci mai puțin jucat, în timp ce FC Berceni ocupă ultima treaptă a podiumului, tot cu 14 partide disputate, însă la mare distanță, cu 34 de puncte.
Pe locul 4 este Whiteland, cu 31 de puncte, dar un joc în plus, la egalitate de puncte cu Martalogii Activi, care au 14 meciuri disputate.
În situația în care Martalogii Activi au învins-o cu 3-1 pe FC Berceni în duelul direct din campionat, băieții din Berceni trebuie să nu piardă cu Liverpool Team pentru a rămâne pe podium și a nu pierde ultimul loc care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016.
Dacă FC Berceni este învinsă de Liverpool Team și Martalogii Activi își câștigă toate cele trei etape rămase de disputat, cei din urmă vor merge la Superligă, iar campioanei îi va mai rămâne doar Cupa Ligii pentru a se califica la Superligă.
FC Berceni a început ca din tun Grupa C1 din Cupa Ligii, învingând-o la debut tocmai pe Martalogii Activi, cu 5-0, și fiind cu un pas în semifinalele competiției.

Detalii referitoare la Superliga București 2016

La Superligă participă primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Cu cine mai au de jucat FC Berceni și Martalogii Activi

În ultimele patru etape, FC Berceni mai are de jucat cu: Liverpool Team (locul 1), Sălaj Boys (locul 6) și Metalplast (locul 12), în timp ce Martalogii Activi vor evolua cu: Whiteland (locul 5), Rezervele (locul 16) și Brotac Medical (locul 9).

Ambele candidate pentru al treilea loc de Superligă au un program dificil, astfel că orice se poate întâmpla până la final, inclusiv scenariul în care Whiteland va încheia campionatul pe locul 3 poate deveni realitate.

Articole similare

Close