ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-out Liga I Est: FC Stejar a produs surpriza etapei în disputa cu liderul Crângași United! Vezi toate rezultatele rundei

Trei partide din cadrul penultimei etape a play-out-ului Ligii I Est s-au disputat marți seara pe terenurile de la Plazza.

Cel mai strâns duel al serii a fost cel dintre Diham Boys și Old Boys.

După 1-1 la pauză, băieții din Diham au reușit să se impună la limită, cu 4-3, grație în principal lui Bogdan Ghinea, autor al unui hat-trick, celălalt gol al învingătorilor fiind marcat de Tiberiu Iacob.

De partea cealaltă, dubla lui Mihai Lucian și reușit lui Beldie Marin au fost insuficiente pentru ca „bătrânii” să obțină ceva din acest joc.

ADSA-Restart Barou a primit replica celor de la Apărătorii Patriei, care, după ce au condus la limită la pauză (3-2), s-au impus în final cu 6-4.

Trei duble, semnate de Dumitrescu, Petre și Stoica, le-au adus victoria celor de la Apărătorii Patriei, în timp ce pentru avocați au marcat Tudose, de 3 ori, și Bucur.

În fine, „lanterna roșie” FC Stejar a reușit surpriza serii în fața liderului dinaintea acestei etape, FC Crângași United.

Cu o zestre de doar 3 puncte și cu un picior în eșalonul secund, băieții de la FC Stejar s-au mobilizat exemplar pentru această partidă și, în ciuda numelui adversarului, au făcut o primă repriză perfectă, adjudecată cu 4-0, pentru ca nici în partea secundă să nu lase garda jos și să se impună cu un 8-3 pe care puțini l-ar fi anticipat la începutul meciului.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close