Articole

F.C. Berceni termina pe locul 1 in grupa, dupa ce se impune in meciul cu F.C. Rahova, partida din Grupa D a Cupei Ligii, scor 7-3!

Astazi am avut un duel din Grupa D a Cupei Ligii, intre F.C. Berceni si F.C. Rahova, un duel pentru stabilirea locului 1 in grupa, ambele echipe fiind deja calificate in fazele superioare ale competitiei.

F.C. Berceni, formatia de Liga I, pornea favorita in acest duel cu F.C. Rahova, iar acest lucru incepe sa se vada in minutul 3, atunci cand Nechita Alexandru deschide scorul. In minutul 15, vine egalarea de la Andreescu Florian, jucatorul celor de la F.C. Rahova, o echipa ce se tinea bine in prima repriza a acestei partidei.

In actul secund, formatia de Liga I isi tureaza motoarele si in minutul 22 intra in avantaj prin acelasi Nechita Alexandru, 2-1 prin dubla acestuia. F.C. Rahova da o replica interesanta si nu doar ca egaleaza in minutul 26 prin golul lui Corlan Eduard, dar intra in avantaj la reusita lui Stafe Ciprian din minutul 27, 2-3 dupa aceste doua goluri. Din minutul 30 insa, vedem echipa F.C. Berceni reluand sefia acestui meci, mai ales atunci cand iese la rampa golgheterul Ligii I, tanarul talent, Carjan Daniel, jucator ce egaleaza ostilitatile pe tabela de marcaj, 3-3. Omul meciului in aceasta seara este Nechita Alexandru, jucator ce inscrie in minutele 31, 32 si 36, inca 3 goluri, pe langa cele doua inscrise pana atunci si F.C. Berceni conducea cu 6-3 prin reusitele acestui jucator. Carjan Daniel inchide meciul in minutul 40 cu un ultim gol al partidei marcat pentru F.C. Berceni, iar acestia se impun cu 7-3 in duelul pentru locul 1 in Grupa D a Cupei Ligii.

Articole similare

Close