ArticoleLiga 1

Căpitanul lui FC Berceni caută revanșa în derby-ul de miercuri cu Bizz Brasil – Interviu

Gața Cristian, căpitanul lui FC Berceni, a prefațat derby-ul pe care echipa sa îl va disputa miercuri, de la ora 22:30, cu Bizz Brasil, într-un duel între singurele două campioane ale Ligii Prieteniei de până acum.

Liga Prieteniei: Cum crezi că va fi derby-ul de miercuri și ce așteptări aveți voi de la acest meci?

Cristian Gața: Cred ca va fi un meci plăcut ochiului. Ca așteptări, bineînțeles, ne așteptăm să câștigăm.

Liga Prieteniei: Bizz Brasil a fost singura echipă care v-a învins sezonul trecut, când ați ieșit campioni. Este pentru voi meciul de miercuri și o revanșă pentru faptul că v-au administrat singura înfrângere din campionatul trecut?

Cristian Gața: Într-adevar, a fost singura echipă care ne-a învins, dar atunci nu am avut lotul pe care îl avem în momentul de față. Și, dacă tot ne-au bătut sezonul trecut, se poate spune că meciul de miercuri este și o revanșă pentru noi.

Vezi aici tot ce trebuie să știi despre meciul FC Berceni vs Bizz Brasil

Liga Prieteniei: Ce atuuri crezi că are FC Berceni pentru se impune în derby-ul cu Bizz Brasil?

Cristian Gața: Atuul nostru este grupul. Avem jucători buni, suntem vreo trei-patru echipe apropiate ca valoare și oricine poate bate pe oricine. Deci meciul de miercuri este unul de 1X2.

Liga Prieteniei: Ne-ai spus înainte de Supercupă că vă propuneți și în acest campionat să câștigați titlul. Care crezi că sunt principalele voastre rivale în acest sezon în lupta pentru primul loc?

Cristian Gața: Din ce am văzut până acum, principalele noastre contracandidate sunt Bizz Brasil și Liverpool Team. Pe celelalte echipe noi nu le cunosc și nu pot să îmi dau cu părerea. Probabil mai sunt și altele, dar nu le cunosc.

Citește aici și ce spune golgheterul lui Bizz Brasil înainte de derby-ul cu FC Berceni

Articole similare

Articol

Close
Close