ArticoleLiga 1

Duel șoc în Liga I! Bizz Brasil și FC Berceni, singurele campioane din istoria Ligii Prieteniei, se întâlnesc în derby-ul campionatului

A patra săptămână din sezonul 4 al Ligii Prieteniei vine cu un duel șoc: Bizz Brasil și FC Berceni, singurele două echipe care au reușit până acum să câștige titlul de campioană a Ligii Prieteniei, se întâlnesc în derby-ul acestui sezon de Liga I.

Parcursuri impecabile până la meciul direct

Disputa dintre Bizz Brasil și FC Berceni va avea loc miercuri, de la ora 23:20, pe terenul de la Antilopa și, cel puțin pentru una dintre cele două formații, va reprezenta primul pas greșit din acest campionat.

Atât Bizz Brasil, cât și FC Berceni și-au câștigat fără prea mari emoții jocurile din primele trei etape și se află pe podiumul Ligii I, în spatele liderului surpriză, Sălaj Boys, departajate de golaveraj.

Cel mai bun atac vs cea mai bună apărare

FC Berceni este pe locul 2 și are cea mai bună defensivă a campionatului, cu doar trei goluri primite, iar cele 19 goluri marcate îi asigură un +16 la golaveraj, identic cu al liderului Sălaj Boys, care are însă câte un gol în plus atât la capitolul „marcate”, cât și la „primite”.

De partea cealaltă, Bizz Brasil are cel mai bun atac al Ligii I și ocupă locul 3 al ierarhiei. Băieții de la Bizz au marcat de 23 de ori în trei etape și au primit opt goluri, având +15 la golaveraj.

Astfel, în partida de miercuri seară se vor duela formațiile cu cel mai bun atac (Bizz Brazil) și cea mai bună apărare (FC Berceni) din Liga I.

Șansa revanșei pentru FC Berceni

Cele două echipe sunt singurele care au reușit să câștige titlul de campioană a Ligii Prieteniei de la înființarea competiției.

Bizz Brasil și-a adjudecat primele două ediții de campionat, iar sezonul trecut a terminat pe ultima treaptă a podiumului.

De partea cealaltă, FC Berceni a dominat campionatul trecut, când a câștigat titlul Ligii I și a jucat finala Cupei Ligii. Mai mult, FC Berceni a început și acest sezon cu un trofeu, adjudecându-și Supercupa Ligii Prieteniei.

De precizat că în campionatul trecut FC Berceni a pierdut un singur meci, tocmai împotriva viitoarei adversare, Bizz Brasil, astfel că derby-ul de miercuri poate reprezenta șansa revanșei pentru campioana în exercițiu.

Cu siguranță vom avea un spectacol fotbalistic în care cele două formații vor da tot ce au mai bun pentru a se desprinde în fruntea clasamentului Ligii I! Le urăm succes ambelor și fie ca cea mai bună să câștige!

Articole similare

Close