ArticoleLiga 1

Berceni n-a avut milă de Chipita și se instalează pe primul loc al clasamentului, grație golaverajului

Campioana en-titre, FC Berceni, a câștigat și al doilea meci din noul sezon al Ligii Prieteniei și s-a instalat în fotoliul de lider al ierarhiei, grație golaverajului superior fața de cele ale principalelor urmăritoare.

În etapa secundă a Ligii I Sud, FC Berceni s-a impus cu 4-0 în fața celor de la Chipita, după ce aurezolvat problema câștigătoarei încă de la pauză, când conducea cu un liniștitor 3-0.

Gața Cristian a modificat primul tabela, în minutul 9, când a deschis scorul pentru FC Berceni.

Rusu Marian a dublat avantajul campioanei după cinci minute, pentru ca scorul pauzei să fie stabilit de Nechita Alexandru, cu trei minute înainte de finalul primei părți.

În partea secundă, FC Berceni nu a mai forțat, însă, chiar și așa, băieții de la Chipita nu au reușit să marcheze golul de onoare. Cei care au înscris au fost tot băieții de la Berceni, în minutul 24, când Nechita Alexandru a realizat „dubla”.

S-a terminat 4-0 pentru FC Berceni, care acumulează șase puncte și, cu un golaveraj de 15-1, conduce clasamentul Ligii I, în timp ce Chipita rămâne cu trei puncte și ocupă poziția a noua a ierarhiei.

Articole similare

Close