ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Piatra Albă a trecut cu un set la zero de FC PTM și se pregătește de semifinale

Grupa B1 a Cupei Ligii Prieteniei București a programat marți seară, pe unul din cele două terenuri de la Plazza, primul meci din cadrul etapei a treia.

Protagoniste au fost liderul Ligii I Est, Piatra Albă, și liderul Ligii a II-a Sud, FC PTM.

Cu șanse mari de a accede în semifinalele competiției în cazul unui succes și cu un adversar lipsit de motivație, Piatra Albă a controlat în totalitate jocul și s-a impus cu un set alb, după ce la pauză a condus cu 2-0.

Rareș Alexe a deschis scorul în minutul 12 pentru liderul Ligii I Est, pentru ca, 5 minute mai târziu, Hagiu Valentin să dubleze avantajul echipei sale și să stabilească scorul primei reprize.

La reluare a intrat în scenă Oprea Ionuț, care a reușit un hat-trick, în vreme ce Dima Georgian a punctat o dată pentru Piatra Albă, care se impune cu 6-0 și, se pregătește deja se semifinalele Cupei Ligii Prieteniei București.

În funcție de rezultatul ultimului meci al Grupei B1, cel dintre Sălaj Boys și FC Berceni, care se va juca joi seara, băieții de la Piatra Albă vor afla dacă merg în semifinale de pe primul sau de pe al doilea loc al Grupei B1.

De partea cealaltă, FC PTM încheie pe ultimul loc Grupa B1 din Cupa Ligii, fără punct câștigat în cele 3 meciuri disputate, dar merită felicitată pentru accederea, din postura de divizionară secundă, în grupele superioare ale competiției.

Articole similare

Close