ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Bucharest City a făcut instrucție cu FC Titan! 9-0 în etapa a 6 a din Play-Out!

Marți seara, în Play-Out-ul Ligii 1, Bucharest City, ocupanta locului 5, a întâlnit ultimul loc, ocupat de FC Titan. Gazdele, indiferent de locul ocupat în clasament, mereu au aliniat un lot constistent, cu foaia de joc aproape plină, lucru demn de toată admirația. Se vede că pasiunea acestora întrece orice calcul sau obiectiv. De partea cealaltă, FC Titan pornea cu un mare handicap, un lot extrem de subțire numeric, doar 5 oameni la teren.

Un meci disputat la o singură poartă, cea a echipei FC Titan, cu multe ocazii de a înscrie pentru gazde. Scorul a fost deschis în minutul 7, prin Osiac Cornel, iar în minutul 10 era deja 2-0, prin reușita aceluiași număr 98 de la Bucharest City. Un minut mai târziu, Stoica Daniel a înscris pentru 3-0, FC Titan fiind neputincioasă pe acest început de prima repriză. 20 de minute de chin pentru oaspeți, încheiate cu un handicap de 5 goluri, ultimele două fiind marcate de Stoian Alin, respectiv Tangreanu Alin. O primă repriză fără griji pentru gazde, o garanție a victoriei pentru tot restul jocului.

Tangreanu Alin a fost omul începutului de repriza secundă, în completarea triplei, cu două goluri în minutele 21 și 23. La 7-0, Bucharest City a continuat să atace, iar spațiile erau din ce în ce mai mari, pe fondul oboselii celor de la FC Titan. Osiac Cornel a făcut și el tripla, în minutul 29, la golul de 8-0, iar tabela a fost închisă tot de Bucharest City, prin Stoica Daniel, în minutul 30. Un categoric 9-0, în condițiile în care în ultimele 10 minute nu am asistat la nici un gol, un scor drastic administrat băieților de la FC Titan. Bucharest City a trecut pe 4 după această victorie, la egalitate cu Real Rapid București, însă cu un meci în plus față de aceștia.

 

Articole similare

Close