Articole

Meci dramatic în Liga I: FC Unirea și FC DR (Good Team) au făcut spectacol în duelul direct

FC Unirea și FC DR (Good Team) au oferit un duel savuros în meciul lor direct din Liga I. FC DR (Good Team) a condus cu 3-0 la pauză, Unirea a revenit puternic pe final, dar nu a mai reușit să salveze nici măcar un punct din această partidă, astfeș că până la urmă s-a terminat 5-4 pentru FC DR (Good Team).

Nedelea Alin a oferit un adevărat recital în prima repriză pentru FC DR (Good Team): mai întâi a modificat devreme tabela, marcând în minutul 3, după care a făcut hat-trick-ul în minutele 18 și 19, astfel că formația sa conducea la pauză cu un 3-0 liniștitor.

Prima jumătate a reprizei secunde le-a aparținut tot băieților de la FC DR (Good Team), care au marcat pentru 4-0 în minutul 28, prin Nedelea Mihai, însă FC Unirea a avut o tresărire de orgoliu impresionantă pe final de meci.

Sima Iulian a înscris pentru 4-1 la jumătatea reprizei a doua, după care Cârnu Sorin a redus din diferență cu trei minute înainte de final. Ultimele minute ale meciului au fost de-a dreptul dramatice.

Neagoe Mihai a reușit „dubla” în minutul 38 și părea că a închis meciul la 5-2 pentru FC DR (Good Team), dar cei de la Unirea nu au depus armele. Cârnu Sorin și Mihai Dragoș au marcat două goluri în minutul 39 pentru FC Unirea, ale căror eforturi disperate de a egala pe final au fost însă în zadar, astfel că FC DR (Good Team) s-a impus cu 5-4.

În urma acestui rezultat, FC DR (Good Team) e pe 6 în Liga I, cu 34 de puncte, în timp ce Unirea o urmează, cu 31 de puncte, dar și două jocuri în minus.

Articole similare

Close