ArticoleLiga 2

Victorie mare pentru PSG Pantelimon! După un parcurs impecabil în campionat, Cluj Bruj a pierdut al doilea derby consecutiv

Un adevărat derby pentru promovare s-a jucat luni seara, pe terenul din Ghencea, în Liga a II-a a Zonei Sud.

Protagoniste au fost echipele cu cele mai bune linii de clasament de până la duelul direct, PSG Pantelimon și Cluj Bruj, care abia etapa trecută suferise primul eșec din acest campionat, în fața celor de la FC Juve.

PSG Pantelimon a fost mai pragmatică în duelul direct și a reușit să se impună cu 2-0 în fața celor de la Cluj Bruj.

Petrache Andrei a fost omul meciului, el marcând în minutele 11 și 18 dubla care i-a adus lui PSG Pantelimon toate cele trei puncte din acest derby.

De altfel, grație acestor două goluri, Petrache Andrei a ajuns la 26 de reușite în acest sezon și l-a egalat pe liderul de până acum al clasamentului golgheterilor din Liga a II-a Sud, vârful lui FC Juve, Costache Marius.

În urma acestui rezultat, PSG Pantelimon devine principala favorită la primul loc al Ligii a II-a Sud.

Băieții din Pantelimon au în acest moment 45 de puncte și ocupă locul secund al ierarhiei, în spatele lui FC Juve, care are același număr de puncte, golaveraj mai bun, dar și un meci în plus jucat.

De partea cealaltă, Cluj Bruj cade pe ultima treaptă a podiumului, cu 42 de puncte, dar continuă să lupte pentru promovarea în Liga I Sud.

Articole similare

Close