ArticoleLiga 1 Est

Au răpus Jaguarii! Set și trei puncte pentru liderul Athletic București în duelul cu Jaguar Team

Liderul Ligii I Est, Athletic București, cu punctaj maxim după șapte etape, a primit joi seară, pe arena din Giulești, replica celor de la Jaguar Team, ocupanții penultimei poziții în clasament, cu doar patru puncte câștigate până la duelul direct.

În ciuda rezultatelor înregistrate până acum de cele două formații, Athletic București nu a avut o misiune deloc ușoară în fața „Jaguarilor”, pe care i-au învins destul de greu, cu 6-4, după o primă repriză pe care au controlat-o în totalitate și pe care au câștigat-o cu 3-0.

Partea secundă le-a aparținut însă băieților de la Jaguar Team, care au forțat o revenire de senzație pe final, dar valoarea și maturitatea celor de la Athletic București și-au spus cuvântul, iar aceștia au reușit să gestioneze bine situația, adjudecându-și cele trei puncte puse în joc.

Mihalache Mihai și Simireanu Sorin, cu câte o dublă, alături de Olariu Alexandru și Gheorghiu Cristian, au marcat cele șase goluri care i-au adus victoria lui Athletic București.

De partea cealaltă, reușitele prin care Jaguar Team le-au dat emoții adversarilor pe final de meci au purtat semnăturile lui Pârvu Ionuț (2), Gheorghe Daniel și Bogdan Medesiu.

În urma acestui rezultat, Athletic București își menține linia perfectă de clasament și, cu 24 de puncte, conduce ierarhia Ligii I Est, în timp ce Jaguar Team rămâne cu 4 puncte și este pe poziția a noua a ierarhiei.

Articole similare

Close