Articole

F.C. Artizanat sparge gheata in campionat si castiga primele puncte in victoria cu 3-1 din meciul cu Segula din Liga II Seria 2!

Liga a II a Seria 2 ne propunea un singur duel aseara, intre lanterna rosie, F.C. Artizanat si vecina ei de clasament, locul 19 pentru formatia Segula. Atacul celor doua formatii este la egalitate cu 18 goluri marcate de fiecare, insa cei de la Segula au 4 restante de jucat fatza de oponentii ei din acest duel. De vazut daca F.C. Artizanat poate bifa primele ei puncte in acest sezon. Meciul a avut loc la ora 21:40 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

F.C. Artizanat incepe bine aceasta patida si in minutul 3 deschide scorul prin fundasul lor, Zamfir Ionut. Organizarea din teren le permite celor de la Artizanat sa controleze jocul in urmatoarele minute si sa nu primeasca gol, defensiva facand o treaba buna in primul act al acestei partide. In minutul 18, desprinderea la doua goluri se produce pe tabela, atunci cand acelasi Zamfir Ionut reuseste sa inscrie in poarta celor de la Segula. 2-0 pentru F.C. Artizanat la pauza si acest scor le dadea ragazul sa contruiasca in liniste tactica pentru a doua repriza.

In repriza secunda raportul de forte se egalizeaza, Segula incercand sa revina in meci dupa o prima repriza nu foarte buna facuta de acestia. In minutul 23, mijlocasul echipei, Chiru Victor, reuseste sa reduca din diferenta si sa dea o urma de speranta echipei lui, macar pentru un egal. Sperantele celor de la Segula insa se naruiesc la golul primit in minutul 34, golul de 3-1 pentru F.C. Artizanat, marcat de Stanciu Florin. 3-1 scorul final si F.C. Artizanat castiga primele 3 puncte in acest sezon, puncte de moral pentru ei.

 

Articole similare

Close