Articole

Hooligans castiga la pas duelul de Liga I, cu Dream Team, scor 9-2 in favoarea echipei ce aspira la titlul de campioana sezonul acesta!

Aseara, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, am avut un meci de Liga I, intre locul 4, ocupat de echipa Hooligans si locul 14, ocupat de echipa Dream Team. Favorita certa in acest duel se anunta formatia Hooligans, o echipa ce aspira la titlul de campioana a Ligii Prieteniei, titlu ce nu este un obiectiv deloc departe de aceasta echipa.

Debutul de meci ne aduce echipa Hooligans deja la doua goluri avantaj, prin reusitele din minutul 2 si 3 ale lui Marius Constantin. Hutanu Catalin reduce din diferenta pentru Dream Team, in minutul 10, dar jocul celor de la Hooligans ne convingea de faptul ca sunt la carma jocului, fara prea mari probleme. Prima repriza se incheie cu scorul de 3-1, prin ultima reusita a primului act, reusita semnata Alexe Andrei in minutul 19.

La adapostul celor doua goluri avantaj, Hooligans a avut liniste pe faza de constructie, atacul functionand excelent si in actul secund. Albu Alexandru iese la rampa in minutele 24 si 26, cu doua goluri inscrise in poarta celor de la Dream Team, goluri ce duc scorul la 5-1. Din minutul 30, Dream Team nu se trezeste din ”pumni” si incaseaza cate un gol in fiecare minut. In minutul 30 inscrie Ciausu Nicolae, in minutul 31 Marius Constantin face hattrick-ul, in minutul 32 marcheaza si Chircalan Marius, iar in minutul 33 Vaslile Razvan incheie ploaia de goluri abatuta spre poarta celor de la Dream Team, 9-1 dupa aceste goluri. Dream Team are o tresarire de orgoliu in minutul 39, atunci cand marcheaza prin Bajescu Alexandru, dar victoria era una concreta pentru Hooligans, scor 9-2 si 3 puncte care li se adauga in lupta pentru titlu.

Articole similare

Close