ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Goluri multe înscrise de FC Colentina, în poarta celor de la Real Rapid București! Victorie la pas pentru Ciobanu și compania!

FC Colentina, liderul din Play-Out, a întâlnit marți seara ocupanta locului 5, Real Rapid București. Meciul avea o favorită certă, formația din Colentina, o trupă organizată și destul de solidă. În ceafa celor de la Colentina era Sporting București, formație ce înregistrase o victorie în această etapă, motiv în plus pentru oaspeți să facă un meci bun și să își mențină prima poziție din Play-Out.

Colentina și-a făcut meciul ușor încă din prima repriză, ba chiar din primul minut, atunci când au deschis scorul prin Ghiurca Luigi. În minutul 3 a ieșit la rampă și căpitanul echipei, Ciobanu Marian, cu reușită de 2-0. La umbra celor două goluri înscrise, Colentina a jucat ce a trebuit, printr-o așezare bună în teren și oameni dispuși la efort. Finalul primei reprize a venit cu golul de 3-0, reușită semnată de numărul 9, Dendea Ionuț. O repriză în care statutul de favorită pentru liderul din Play-Out a fost confirmat.

În actul secund, gazdele au renunțat definitiv la joc și, Colentina a făcut ce a vrut cu apărarea celor de la Real Rapid București. O căruță de goluri cum se spune, 8 la număr, au fost plasate în poarta gazdelor. Ghiurca Luigi și Ciobanu Marian și-au completat forma bună afișată în prima repriză, cu un hattrick de fiecare. Hattrick a realizat și numărul 29 din tabăra Colentinei, Cojocaru Vasile, în minutele 22, 27, respectiv 39. Pentru oaspeți a mai marcat Cojocaru Ionuț, în timp ce pentru Real Rapid București, Ciuca Ilie a punctat în minutul 37, doar pentru onoare din păcate pentru gazde.

Victorie pentru FC Colentina, cu scorul de 11-1. După acest joc, oaspeții rămân pe primul loc în Play-Out.

Articole similare

Close