Articole

3 victorii consecutive pentru Diamond Star in Liga II Seria 1!

In Liga II Seria 1, de la ora 19:00, am avut un duel intre penultimul loc, echipa F.C. Avantul si ocupanta locului 7, Diamond Star. Prima echipa avea nevoie de puncte daca voia sa iasa din zona ultimelor locuri, ea inregistrand 3 infrangeri din tot atatea partide disputate in Liga Prieteniei. De cealalta parte, Diamond Star mergea excelent, cu 2 victorii din 2 partide, moralul jucatorilor fiind unul bun.

Scorul este deschis repede si suprinzator de F.C. Avantul, reusita semnata de Rusu Mircea in minutul 4 al primei reprize. Avantajul insa nu avea sa reziste pe tabela decat un minut, Stefan Alin reusind sa restabileasca egalitatea in minutul 5 pentru Diamond Star. In minutul 7 golgheterul echipei pana in acel moment, fundasul Florea George aduce avantajul pentru Diamond Star iar lucrurile pareau ca intra pe un fagas normal. In minutul 8, respectiv minutul 15, Stefan Alin realizeaza hattrik-ul si aduce un avantaj linistitor in acest meci, controlat de ei dupa egalare. Scorul pauzei nu avea sa fie acesta, pentru ca in minutul 19, echipa Diamond Star marcheaza un nou gol, de data aceasta marca Cotleanu Andrei. Scorul pauzei….5-1 pentru Diamond Star.

Scorul linistitor de la pauza a permis echipei Diamond Star sa pregateasca a doua repriza in liniste. Pe fondul acestui lucru tot aceeasi echipa marcheaza in minutul 22 prin Popescu Florin, aflat la al doilea lui gol in Liga Prieteniei. Minutul 25 scorul prinde proportii, 7-1….prin golul cu numarul 4 pentru Stefan Alin, gol prin care il egaleaza la numarul de reusite pe Florea George in clasamentul golgheterilor echipei. In minutul 25 Rusu Mihai de la F.C. Avantul vede primul cartonas galben, moment ce avea sa fie important in aceasta partida. Rusu Mircea isi aduna echipa in jurul lui si F.C. Avantul are o urma de orgoliu la acest scor aratat pe tabela, jucatorul lor reusind sa mai marcheze alte 3 goluri consecutive in minutele 18, 30, respectiv 36, scorul pe tabela in dupa aceste momente fiind 8-4 pentru Diamond Star. Rusu Mihai vede al doilea galben in minutul 35 si este eliminat, echipa lui oricum fiind in dificultate. Presata si de timp F.C. Avantul nu reuseste sa mai marcheze iar in minutul 39 tabela este inchisa de Popescu Florin de la Diamond, scorul final fiind 9-4 pentru echipa lui.

Dupa aceasta victorie Diamond Star urca pana pe 5, ei reusind a 3 a victorie consecutiva iar viitorul lor la Liga Prieteniei suna bine deocamdata. F.C. Avantul se pare ca inca nu au avut avantul necesar pentru a obtine primele puncte nici dupa aceasta partida ei ramanand pe locul 19, loc pe care erau si inaintea confruntarii cu Diamond Star.

 

Articole similare

Close