Articole

Meciurile de astazi, 02.12.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi in Liga I avem meciul dintre Real Bucuresti si Dream Team, meci ce se disputa de la ora 21:40 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22. Baietii de la Real Bucuresti, dupa un start de campionat nefavorabil, au revenit excelent si au castigat 7 partide din 11 disputate pana in acest moment, locul 7 in clasament fiind chiar unul bun. De partea cealalta, Dream Team, locul 13 in Liga I, are un meci dificil in aceasta seara, avand in vedere si forma actuala plus meciul trecut cu Padurarii DT, infrangere cu 5-1 cu o echipa din a doua jumatate a clasamentului. Real Bucuresti porneste usor favorita dupa calculele hartiei, dar….orice este posibil in acest meci, cum de altfel am vazut in multe din meciurile de pana acum.

In Liga II Seria 1 avem urmatoarele dueluri:

20:50F.C. SportulF.C. Avantul (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Sportul, formatia de pe locul 16 in clasament, intalneste echipa de pe ultimul loc al Ligii a II a Seria 1, F.C. Avantul. Lanterna rosie nu a cunoscut gustul victoriei pana in acest moment in campionat, cu doua egaluri si 5 infrangeri din 7 meciuri disputate. Nici F.C. Sportul nu o duce prea bine in campionat, ei venind dupa infrangerea catastrofala cu 22-0 in fatza celor de la Viitorul Voluntari.

22:30VHMF.C. Arabs (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – VHM, echipa de pe locul 4, incearca asta seara sa nu piarda contactul cu primele 3 locuri din Liga II Seria 1, intr-un meci cu ocupanta locului 7, echipa F.C. Arabs. Se anunta un test dificil pentru baietii de la VHM, in compania unei echipe bune a seriei, o echipa ce pune probleme oricarui adversar din campionat la ora actuala.

23:20Panthers SquadVetlife (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – formatia Panthers Squad, locul 17 in campionat, intalneste asta seara echipa Vetlife, locul 9 pentru acestia in prezent, echipa aflata intr-o crestere de forma, astazi fiind usor favoriti dupa calculele hartiei, de vazut daca vor lega doua victorii consecutive dupa acest meci.

In Liga II Seria 2, F.C. Brancoveanu, echipa aflata pe locul 19 in campionat, intalneste intr-un meci dificil pentru ei, echipa Liverpool Team, locul 4 in acest moment.  Baietii de la Liverpool si-au intrerupt sirul de victorii, ajuns la numarul 6, etapa trecuta in infrangerea cu 4-5 din meciul cu F.C. Voluntari. In acest meci ei doresc sa arate ca a fost doar un accident, cele 3 puncte puse in joc fiind extrem de importante in lupta pentru promovarea in Liga I. Meciul se desfasoara de la ora 20:00, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

Articole similare

Close