Articole

Zi plină de dueluri explozive în Liga Prieteniei! Vezi programul meciurilor de vineri

Ultima zi a săptămânii vine cu nu mai puțin de 15 dueluri explozive în Liga Prieteniei, programate pe cele două terenuri de la Plazza și pe arena din Agronomie.

Terenul 1 de la Plazza va găzdui patru meciuri din Liga I și o dispută din Liga a II-a Seria 1, între formația de pe locul 7, West Boys, și echipa de pe locul 16, Lokomotiva Giulești, care se vor duela de la ora 20:50.

Partidele de Liga I care se vor juca vineri seară pe terenul 1 de la Plazza sunt:

  • de la ora 20:00 – Dream Team, locul 13, vs Fair Play, formație aflată pe 17 și care va încerca să obțină trei puncte care să o scape de grijile retrogradării;
  • de la 21:40 – ocupanta poziției secunde, Bizz Brasil, va primi replica echipei de pe locul 11, Pădurarii. O victorie ar duce-o pe Bizz la egalitate cu liderul FC București, dar cu un meci în plus jucat;
  • de la 22:30 – un meci între două formații aflate la mijlocul clasamentului: Chipita (locul 10) vs Real București (locul 8);
  • de la ora 23:20 – se joacă derby-ul dintre FC Hooligans, formație aflată pe locul 4, la șase puncte de lider, dar cu trei meciuri în minus, și Hooligans United, echipa de pe locul 5.

Pe a doua arenă de la Plazza se vor disputa partide din Ligile a II-a și a III-a.

De la ora 20:00, „lanterna roșie” din Liga a II-a Seria 1 va da piept cu FC Avântul, locul 12, în timp ce, de la ora 20:50, tot în Liga a II-a Seria 1, se va juca meciul dintre FC Colentina, locul 13, și FC Arabs, locul 9.

Ora 21:40 vine cu un duel din Liga a III-a Seria 3, între două echipe aflate pe podium cu punctaj maxim după trei etape: Club Bruj vs SPP Titan.

De la 22:30 se va juca, în Liga a II-a Seria 2, partida dintre locul 13, Fortuna Team, și locul 16, Șincai, în timp ce seara de fotbal de pe arena 2 de la Plazza va fi închisă de duelul dintre Spiru Haret și FC Drones, formații aflate la mijlocul clasamentului din Liga a III-a Seria 1.

În fine, ultimul teren pe care se va juca vineri este cel din Agronomie.

De la ora 20:00 joacă liderul Ligii a III-a Seria 1, FC Juve, care va primi replica celor de la Phoenix Berceni, locul 8.

De la ora 20:50, în Liga a III-a Seria 2, se întâlnesc Martalogii și Afrin, ocupantele pozițiilor 5 și 6 din clasament.

Ora 21:40 vine cu un duel din Prima Serie a Ligii a III-a: Atletico Berceni, ocupanta ultimei trepte a podiumului, va primi replica penultimei clasate, United Team.

De la 22:30 este programat un meci din a doua jumătatea a Ligii a II-a Seria 1: FC Rezervele, locul 11, vs Old Boys, locul 14.

Ultima dispută a serii din Agronomie este programată de la 23:20, în Liga a III-a Seria 4, unde se joacă derby-ul între primele două clasate. Liderul Arcca United primește replica băieților de la Lamotești Lions.

Articole similare

Close