ArticoleCupa Ligii

Sporting Bucuresti, cu absente mari in lot, nu avea cum sa puna probleme aseara celor de la Whiteland, in Grupa E a Cupei Ligii! Evolutie excelenta pentru liderul Ligii a II a Seria 1.

Aseara in Grupa E a Cupei Ligii, Sporting Bucuresti, locul 16 in Liga I, a intalnit formatia Whiteland, lider in Liga II Seria 1. Se pare ca absentele din lotul celor de la Sporting si-au spus cuvantul aseara, Whiteland dominand jocul fara prea mari probleme. Absentele au fost multe si importante, portarul Tudor Ionut, tot mijlocul, Savu Nicolae si Marian Banica si principala gura de tun din ultimele meciuri, Boboc David, cat si golgheterul din sezonul trecut, Gheoculescu Elvis. In aceste conditii, avand in vedere adversarul intalnit, o echipa ce nu a pierdut nici un meci in Liga II, era clar cine pornea favorita in aceasta confruntare.

Meciul incepe cu Whiteland in atac inca din primele minute, in primele 6 minute echipa ratand ocazii importante de gol. In minutul 7 scorul este deschis de Dumitrescu Romulus iar dupa doar un minut Popescu Dragos face 2-0 pentru Whiteland. In minutul 11 scorul era deja 3-0, atunci cand Mazilu Razvan marcheaza in poarta alb-verzilor. Sporting iese la joc dupa acest rezultat si reuseste un gol inainte de pauza prin Rosu Alin, 3-1 la intrarea echipelor la cabine. Acelasi Rosu Alin trage echipa dupa el si reuseste golul din minutul 25 al reprizei secunde, gol ce o aduce pe Sporting la doar o lungime in spatele adversarului. In minutele 27 si 31 insa, Catargiu Mircea reuseste sa faca dubla pentru Whiteland si scorul se facea 5-2 in favoarea echipei sale. In minutul 34 vine cel mai frumos gol al partidei, marcat de Chelu Ionut de la Sporting Bucuresti, sut de la distanta cu efect direct in vinclu portii celor de la Whiteland, o reusita splendida si scorul se face 5-3. Se pare insa ca pana in acest minut 34 au avut benzina cei de la Sporting Bucuresti pentru ca in ultimele 6 minute Whiteland marcheaza cate un gol in fiecare minut. Marincea Mihai, in minutul 15, Stefan Lucian, in minutul 16, Marincea Mihai, in minutul 18 si Ionita Florin, in minutul 20 duc scorul la un categoric 10-3 pentru Whiteland. De notat este hattrick-ul lui Marincea Mihai de la Whiteland, o evolutie buna pentru el in aceasta partida.

Victorie pentru Whiteland si calificare pentru acestia, in timp ce baietii de la Sporting Bucuresti trebuie sa bata in ultimul meci din aceasta grupa pentru a spera la calificarea in fazele superioare ale competitiei. Whiteland arata calitate in joc, calitate suficienta pentru a promova in Liga I inca din primul sezon pentru ei si de ce nu, sa faca performanta si in Cupa Ligii.

 

 

Articole similare

Close