ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDecizii asociatie

DECIZII ETAPA A 11 A

În urma meciului Atvrom vs Salaj Boys, disputat  în data de 14 noiembrie 2017, ora 22:30, Comisia de Organizare a decis avertizarea și amendarea următorilor participanți: Badea Alexandru și Stoicescu Mugur, manager respectiv căpitan în cadrul echipei Atvrom, Conform Regulamentului 2 https://www.ligaprieteniei.com/regulament/regulament-nr-2/ , Regulament de sancțiuni, art. 6, alin. 2 b.

Asociația a decis avertizarea scrisă și amendă în valoare de 100 lei pentru fiecare persoană în parte, cu mențiunea că, la următoarea abatere, aceștia urmează a fi sancționați cu etape de suspendare, interzicerea accesului pe terenul de joc sau, în cel mai grav caz, eliminarea din competiție.

Atragem atenția echipelor participante asupra faptului că Liga Prieteniei este formată din prieteni-jucători, conform Regulamentului nr 1. Aici nu se vine doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare și petrecerea timpului liber.
Scopul principal al Ligii Prieteniei este educarea și  înlocuirea anumitor mentalități, iar cel secundar competiția, ori, în condițiile în care la teren ajungem să agresăm fizic sau verbal, niciunul dintre scopurile Asociației nu poate fi atins.
Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!
Vă rugăm ca orice incident apărut în timpul meciului să-l semnalați organizatorului de la teren pentru a încheia proces-verbal de sesizare, urmând ca acesta să înștiințeze Asociația pentru analizarea celor întâmplate.

ATRAGEM ATENȚIA TUTUROR PRIETENILOR PARTICIPANȚI CĂ SCOPUL LIGII PRIETENIEI NU ESTE DE A AMENDA SAU DE A SUSPENDA.
☆☆ Scopul principal este de a le oferi participanților condițiile ideale pentru a-și satisface dorința de a juca fotbal de plăcere, însă totul într-un cadru civilizat și disciplinat!

Articole similare

Close