Articole

Viitorul Voluntari bate la scor formatia Old Boys, 12-2 intr-un meci la discretia lor, meci de Liga II Seria 1!

In Liga II Seria 1, Viitorul Voluntari a intalnit pe terenul din aleea vrabiei nr.22, echipa Old Boys, intr-un meci in care echipa din Voluntari pornea drept favorita.

Asistam la doua reprize identice, cu Viitorul Voluntari controland jocul de la un capat la celalalt. In minutul 5, Costea Laurentiu deschide scorul pentru echipa din Voluntari, iar in minutele 6 si 7, era deja 3-0 atunci cand Radu Marian si Mititelu Marian inscriu fiecare cate un gol in poarta celor de la Old Boys. In minutul 9 scorul devenea 4-0 prin golul 2 marcat de Costea Laurentiu in acest meci. Mititelu Marian si Goran George fac 6-0 in minutele 12 si 13, golul de onoare din aceasta repriza pentru Old Boys fiind marcat de Dareipan in minutul 17. O prima repriza dificila pentru Old Boys, 6-1 la pauza pentru baietii din Voluntari, echipa ce aspira la prima pozitie a clasamentului in Liga II Seria 1, in acelasi timp la promovarea in Liga I.

A doua repriza se desfasoara in acelasi ritm cu prima, chiar daca cei care marcheaza primii sunt baietii de la Old Boys, in minutul 22 prin acelasi Dareipan. Mititelu Marian majoreaza avantajul celor de la Viitorul in minutul 24, 7-2. In minutele 30 si 32, Costea Laurentiu inscrie doua noi goluri, ajungand la cifra 4 in acest meci, scorul devenind 9-2 pentru Viitorul Voluntari. In minutul 35, Costan Daniel face 10-2 iar in minutele 38 si 39, Viitorul Voluntari incheie socotelile in acest meci, scor final 12-2, intr-un meci la discretia lor. Ultimele doua goluri au fost marcate de Simion Gheorghe si Feraru Florin.

3 puncte castigate in acest meci de Viitorul Voluntari, liderul Seriei 1 in prezent, cu 119 goluri marcate in 12 partide la Liga Prieteniei.

 

Articole similare

Close