ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Liderul Piatra albă și Martalogii Activi și-au câștigat fără emoții meciurile din runda a noua și își consoldează pozițiile pe podium

Piatra Albă și Martalogii Activi, două dintre formațiile aflate pe podiumul Ligii I Est, au obținut marți seara victorii facile în cadrul etapei a noua a competiției.

După o primă repriză relativ echilibrată în compania celor de la Old Boys, pe care și-a adjudecat-o cu „doar” 1-0, liderul Piatra Albă a apăsat pedala de accelerație în partea secundă și s-a impus în final cu 4-0.

Dima Georgescu, cu o dublă, Hagiu Valentin și Rareș Alexe au înscris golurile care i-au adus Pietrei Albe cel de-al nouălea succes consecutiv al sezonului.

Grație acestui rezultat, Piatra Albă acumulează 27 de puncte și se menține în fotoliul de lider al clasamentului Ligii I Est, la două lungimi de FC Văscăuți, în vreme ce Old Boys este penultima în clasament, cu două puncte.

Aflată pe ultima treaptă a podiumului după primele 8 etape, Martalogii Activi a primit replica celor de la Crângași United.

Prima repriză a disputei a fost una extrem de spectaculoasă, încheiată cu scorul de 4-2 pentru Martalogi, care au forțat și la reluare și au izbutit în final să se impună la scor de tenis, 6-3.

Bostoarcă Cristian (3), Cârstea Marian (2) și Titianu Marius au marcat golurile care le-au adus victoria Martalogilor Activi, în vreme ce reușitele băieților din Crângași au fost semnate de Cristian Neculai (2) și Cristian Ciontoiu.

În urma acestui rezultat, Martalogii Activi acumulează 22 de puncte și își consolidează poziția pe podiumul Ligii I Est, în vreme Crângași United rămâne cu 13 puncte și se află pe locul 8 al ierarhiei.

Articole similare

Articol

Close
Close