ArticoleLiga 2

Remiză frumoasă și cu multe goluri între Interbragadiru și Scorpionii

Interbragadiru și Scorpionii „au dat-o la pace” în meciul lor direct din Liga a II-a Seria 1. 

După ce la pauză scorul a fost 2-1 pentru Scorpioni, Inter Bragadiru a reușit să revină în partea secundă și a fost chiar aproape de victorie, dar băieții de la Scorpionii au marcat de două ori în ultimele minute și au smuls un punct pe final.

Scorpionii au început bine meciul de vineri seară, Bucur Alexandru deschizând scorul încă din minutul 3, pentru ca Muti Aurel să ducă scorul la 2-0 în minutul 6.

Interbragadiru a reintrat în joc la jumătatea primei reprize, când Tănase Florin a punctat și a redus din diferență, stabilind totodată și scorul pauzei.

Inter a ieșit mai motivată de la cabine și a punctat de trei ori în prima jumătate a reprizei secunde, prin Bongioi Sergiu (min. 23), Tănase Florin (min. 27) și Dumitrache Claudiu (min. 27).

Partida se îndrepta spre un succes al celor de la Interbragadiru, dar Scorpionii s-au trezit pe final și au izbutit să smulgă un punct în ultimele minute, grație reușitelor semnate de Muti Aurel (min. 37) și Nicolae Marian (min. 38).

În urma acestei remize, Interbragadiru și Scorpionii sunt vecine de clasament în Liga a II-a Seria 1, cu câte un punct, cu mențiunea că Scorpionii au disputat două etape.

Articole similare

Close