ArticoleCupa Ligii

Revenire colosală reușită de Old Boys în fața Martalogilor Activi, care termină în genunchi Grupa C1 din Cupă și riscă să rateze Superliga

Martalogii Activi și Old Boys s-au întâlnit vineri seara, pe terenul din Ghencea, într-o partidă din cadrul Grupei C1 a Cupei Ligii.

Disputa dintre cele două formații care nu acumulaseră niciun punct până la duelul direct a fost una extrem de intensă și de pasională, în care băieții de la Old Boys au reușit una dintre cele mai spectaculoase reveniri văzute în acest sezon în Liga Prieteniei.

Martalogii Activi au controlat autoritar prima repriză a partidei și au izbutit să intre la cabine cu un avantaj liniștitor, de patru goluri, 5-1 fiind scorul pauzei.

Băieții de la Old Boys s-au montat însă fantastic la cabine și la reluare au arătat o altă față, complet schimbată în bine, reușind să-și adjudece repriza secundă cu scorul de 6-1 și să întoarcă în mod senzațional soarta unei partide ce părea pierdută după prima parte.

În final, Old Boys s-a impus cu 7-6, grație reușitelor semnate de Constantinescu Costin (2), Gruia Romică (2), Drăguț Pandele (2) și Tudor Luis, și va lupta în ultima etapă cu PSG Pantelimon pentru a încheia Grupa C1 pe locul secund.

Golurile Martalogilor Activi, care au trecut printr-o dramă în repriza secundă a acestui duel, au fost înscrise de Varlan Robert, Calea Florin și Barabas Andrei, toți cei trei semnând câte o dublă pentru formația lor.

În urma acestui rezultat, Martalogii Activi încheie Grupa C1 a Cupei Ligii pe ultimul loc, fără punct câștigat, și rămâne cu șanse minime de a prinde Superliga pe final de sezon, în condițiile în care, în acest moment, ocupă locul 5 în Liga I Sud.

De partea cealaltă, Old Boys acumulează primele trei puncte în Grupa C1 și va lupta în ultima etapă cu PSG Pantelimon, care are tot trei puncte, pentru a încheia grupa pe poziția secundă și în speranța că va merge în semifinale din postura de cel mai bun loc 2 al grupelor superioare.

Articole similare

Close