Articole

Vetlife urca pe locul 8 in clasamentul Ligii a II a Seria 1, dupa victoria de aseara cu F.C. Sportul, meci incheiat cu scorul de 9-4!

In Liga II Seria 1, F.C. Sportul, ocupanta locului 12 a intalnit formatia de pe locul 14, Vetlife.

In prima repriza scorul este deschis repede, in minutul 4 de Vetlife prin reusita lui Cazan Orlando iar in minutul 8, Dragoi Costin majoreaza avantajul echipei sale la 2-0. Primele 10 minute apartin in totalitate celor de la Vetlife dar in minutul 10, Predoi Toma da semnalul de revenire pentru F.C. Sportul prin golul marcat in poarta celor de la Vetlife. Incurajati de golul lui Toma din minutul 10, F.C. Sportul insista in ofensiva si reuseste sa egaleze in minutul 14 prin golul lui Dumitru Andrei 1. Munca celor de la Sportul insa se dovedeste inutila deoarece in minutele 18, 19 si 20, Vetlife reuseste sa inscrie 3 goluri unul dupa altul prin Dragoi Costin, Armand respectiv Cazan Orlando iar scorul pauzei arata un 5-2 in favoarea lor.

Actul secund ne arata echipa Vetlife controland jocul iar acest lucru aduce noi goluri pe tabela de marcaj. In minutul 31, Armand reuseste al doilea gol personal iar scorul capata proportii, 6-2. In minutul 33 Cazan Orlando reuseste hattrick-ul si duce scorul la 7-2, fiind clar cine pleaca acasa cu cele 3 puncte puse in joc din aceasta confruntare. Mara Gabi reduce din diferenta in minutul 37 pentru Sportul dar in minutul 38 Dragoi Costin de la Vetlife reuseste si el un hattrick pentru echipa lui iar scorul devenea in momentul acela 8-3. Orlando isi incheie evolutia excelenta din acest meci cu un nou gol, al 4 lea in dreptul sau, tabela fiind inchisa de F.C. Sportul in minutul 40 prin reusita lui Gheorghe Florin. Victorie pentru Vetlife cu scorul de 9-4, o victorie concludenta si cele 3 puncte merg in dreptul lor. Prin aceasta victorie Vetlife urca destul de mult in clasament, pana pe locul 8.

Articole similare

Close